Új terméket mutat be a Leonar3Do a las vegasi CES 2013-on

Második alkalommal fut neki Rátai Dániel találmánya, a Leonar3Do háromdimenziós tervezőrendszer a Las Vegas-ban megrendezésre kerülő CES-nek. A fejlesztő újdonságokkal is készül a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállítására.

A világ minden pontjáról mintegy 150,000 látogató - iparági szakemberek és szakújságírók - részvétele várható a 2013. január 8-11. között megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show (CES) technológiai kiállítás Las Vegasban, melynek keretében több mint 3,000 cég mutatja be összesen 20,000 vadonatúj termékét, fejlesztését a nagyközönségnek.

A bő egy éve 400 millió forint tőkéhez jutott Leonar3Do tavaly vett rész először a kiállításon. Akkor jó tapasztalatokat szereztek a CES-sel, így az új fejlesztésű termék, a Vimensio nevű 3D-s appkészítő premierjét is a 2013. január 8. és 11. között megrendezendő kiállításra időzítették.

„A las vegasi CES seregszemlén való részvétellel a Leonar3do célja, hogy olyan üzleti kapcsolatokat alakítson ki és megállapodásokat készítsen elő, amelyek a jövőben segíteni fogják az egyesült államokbeli és egyéb nemzetközi piacokon történő értékesítést. Ehhez kapcsolódóan szeretnénk a szakmai nagyközönség és a sajtó érdeklődését felkelteni az Egyesült Államokban, illetve természetesen meg akarjuk ismerni a legújabb iparági trendeket is. A CES olyan szakmai kapcsolatok kialakítására is kiváló lehetőség, melyeket fejlesztéseink során kamatoztatni tudunk” – mondta Mányai Roland, a Leonar3do marketing és üzletfejlesztési igazgatója.

2013-ban a Leonar3do korábbi fejlesztései mellett újdonságokat is felvonultat majd: egyrészt a 3D interakciót, modellezést okostelefonra optimalizáló technológiát, másrészt egy olyan oktatási alkalmazást, amely 3D oktatási tartalmak létrehozását teszi lehetővé.

A világ legjelentősebb nemzetközi technológiai seregszemléjén a vezeték nélküli mobil fizetőeszközöktől, a felhő alapú szolgáltatásokon, integrált alkalmazásokon, „okos” járműveken és digitális fitnesz eszközökön át számtalan fogyasztói elektronikai termék és trend kerül bemutatásra. Ezek alapvetően határozzák majd meg a piacot – és valószínűleg mindennapi életünket – az elkövetkező hónapokban, években. A CES kiváló lehetőség tehát akár a magyar cégek számára is arra, hogy nemzetközi reflektorfénybe kerüljenek.


 
 
CC BY NC SA