Újra lehet jelentkezni a How to Web konferencia startup versenyére

Idén is összesen 20,000 dollár pénzdíj kerül kiosztásra a Bukarestben megrendezésre kerülő How to Web konferencia startup versenyén, a Startup Spotlight-on. A szervezők a programra korai fázisban lévő startupok jelentkezését várják Kelet-Közép-Európából.

A Bukarestben megrendezésre kerülő How to Web konferencia startup versenye idén is önálló programként, Startup Spotlight néven várja a nevezéseket. A programra olyan, korai fázisban lévő startupok jelentkezését várják Kelet-Közép-Európából, amelyek rendelkeznek működő prototípussal és nem szereztek 100,000 dollárnál több befektetést.

A versenybe bekerülő 32 startup egy négy napos intenzív programon vesz majd részt. Az első napon szakmai mentorok készítik fel a csapatokat, akik közül a legjobb 8-nak lehetősége lesz a konferencián prezentálni a közönség és a szakmai zsűri előtt. A versenyen összesen 20,000 dollár pénzdíj kerül kiosztásra.

A többi 24 résztvevőnek sem kell szomorkodnia, mivel a negyedik napon a csapatoknak lehetőségük lesz személyes megbeszéléseket folytatni olyan inkubátor és magvető tőke programok képviselőivel mint:

A szervezők továbbbi résztvevőket ígérnek, tavaly összesen 12 program képviselőivel találkozhattak a versenyzők. Előző évben egyetlen magyar startup jutott be a legjobb 8-ba a 32 közül, a Mixgar.

A jelentkezés határideje október 30-a, tehát a szervezők bőven hagytak időt a jelentkezésre. További információk a programról illetve a jelentkezés feltételeiről a Startup Spotlight honlapján olvashatóak.


 
 
CC BY NC SA