Jelentkezz a Kendall Teams kéthetes tanulmányútjára Bostonban

Az InnoTrade program keretében ismét négy induló vállalkozás bővítheti kapcsolatrendszerét és gyűjthet be szakmai visszajelzéseket a keleti part innovációs központjában, Bostonban, 2017. március 27. és április 7. között egy kéthetes szakmai program részeként.

A 2016-ban négy magyar innovatív vállalkozás képviselte hazánkat a keleti part kiemelt jelentőségű innovációs központjában zajló Kendall Teams programjában. A kiutazó cégek rengeteg új szakmai kapcsolatra tettek szert, számos üzleti tárgyalást bonyolítottak le, mentoroktól, iparági szakemberektől kaptak hasznos tanácsokat, valamint a konkurencia megismerésére is lehetőségük nyílt.

A tavalyi sikerek után az InnoTrade program keretében ismét négy induló vállalkozás bővítheti kapcsolatrendszerét és gyűjthet be hasznos szakmai visszajelzéseket a keleti part innovációs központjában, Bostonban, 2017. március 27. és április 7. között egy kéthetes szakmai program részeként.

Idén, a kéthetes szakmai tanulmányút keretében, 2017. március 27. és április 7. között a résztvevő magyar startup vállalkozások cégre szabott gyakorlati tudást sajátíthatnak el a megfelelő termék- és árpozícionálás, az előadásmód, a design, az amerikai jogi és üzleti környezet, befektetőkkel való tárgyalástechnika témáiban, valamint fontos iparági szereplőkkel és befektetőkkel bővíthetik nemzetközi kapcsolatrendszerüket.

Ha úgy érzed, hogy a globális piacon is megmutatnád magad, van működő prototípusod, nem jössz zavarba, ha angolul kell egy-egy tárgyalást lebonyolítanod, akkor ne hagyd ki a kínálkozó alkalmat! Jelentkezz február 22-ig az Innotrade program weboldalán.


 
 
CC BY NC SA