A legújabb tech trendeket mutatja be a SMART 2017 konferencia

Több mint száz hazai és nemzetközi előadó tolmácsolásában mutatja be a technológia üzleti és ipari felhasználásának legfrissebb trendjeit a SMART 2017, Magyarország legnagyobb technológiai fókuszú konferenciája április 5-én Budapesten, az Akvárium Klubban.

Átfogó képet ad a dübörgő digitális forradalomról a SMART 2017, Magyarország legnagyobb technológiai fókuszú konferenciája. Több mint száz hazai és nemzetközi sztárelőadó tolmácsolásában, globális óriáscégek és hi-tech startupok részvételével mutatja be a technológia üzleti és ipari felhasználásának legfrissebb trendjeit április 5-én az Akvárium Klubban.

A Smart Konferencia az aktuális fejlesztői témákon túl többek között az egészségügyet, a pénzügyi világot, a telekommunikációt és közlekedést alapvetően meghatározó hazai és nemzetközi technológiai trendeket mutatja be. Az adatvezérelt szolgáltatások, a fintech, a mesterséges intelligencia, a virtuális valóság, az IoT dev és az ipar 4.0 áll az idei fókuszban.

A konferencia keretében többek között a Google egyik vezető hazai szakembere járja körbe a mesterséges intelligenciával aktualitásait, valamint lehull a lepel az Uber, az Apple és a Facebook sikersztorijának valódi titkáról, de arra is választ kapnak az érdeklődők, hogyan kell egyedülálló felhasználói élményt nyújtani, és egy cég hogyan tudja hatékonyan termékeit és egyben ügyfeleit is fejleszteni.

A Smart Konferencia hagyományosan teret ad a feltörekvő startupoknak is. Nem lesz ez másként idén sem, viszont a korai fázisú cégek a mostani eseményen egy teljesen új, rendhagyó formátumú "mesterkurzuson" (Startup Masterclass) vehetnek majd részt. Egy szakmai előválogatást követően a programra jelentkező, korai fázisban lévő startupok személyes konzultáció keretében kapnak tanácsadást vezető szakértőktől és vállalkozóktól a startup építés szempontjából releváns témákban, úgy mint termékmenedzsment, UX, tőkebevonás, értékesítés, az üzleti modell kialakítása, vagy az agilis módszertan.

További információ és regisztráció: smartconference.hu


 
 
CC BY NC SA