Elindult a nevezés az idei Blastoff startup versenyre

Elindult a nevezés az idei Blastoff startup versenyre, melynek nyertese 150 000 eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angels-től és bejut az OXO Labs akcelerátor programjába. A legjobbaknak értékes különdíjakat ajánlottak fel vezető piaci szereplők.

Negyedik alkalommal rendezik meg a Blastoff startup versenyt, amelynek célja, hogy lehetőséget biztosítson induló vállalkozásoknak a bemutatkozásra, és hogy a legjobb ötletek és üzleti tervek számára utat építsen a megvalósításig.

A tavalyi évben 114 startup, közülük 91 hazai és 23 külföldi vállalkozás nevezett, a nyertesek között volt a Chempass, a Smartill, a vHeart és a Kontrachess is. A tavalyi nyertesek közül, a versenyt követően hárman is jelentős összegű befektetéssel gazdagodtak az OXO csoporttól és partnereitől.

A nyertes 150 000 euró összegű befektetési ajánlatot kap a Power Angels befektetési társaságtól és részt vehet az OXO Labs által szervezett féléves akcelerátor programban. Ezen felül a versenyzők számos különdíjra pályázhatnak, mint például részvételi lehetőség a főtámogató EURid által szervezett .eu Web Awards díjátadóján, kommunikációs coaching támogatás az Impact Works jóvoltából, mentorálási alkalmak és nagyvállalati összekötések a Design Terminál felajánlásával vagy Google Cloud Credit 3000 dollár értékben a Google felajánlásaként.

A 2018-as versenyre jelentkezni április 22-ig lehet egy jelentkezési lap kitöltésével és egy rövid, angol nyelvű bemutatkozóval. A második fordulóban a versenyzők videó interjúkban mutathatják be vállalkozásaikat, a szakmai zsűri által tíz legígéretesebbnek választott jelentkező pedig élőben csaphat össze a Brain Bar első napján, június 1-én.


 
 
CC BY NC SA