AHa! Brain Store néven startup programot indít az Antenna Hungária

AHa! Brain Store néven vállalati inkubációs programot indít az Antenna Hungária. A több mint 200 millió forint összértékű pályázatra május 31-ig várják a műsorterjesztéssel, műsorgyártással és telekommunikációval foglalkozó startupok jelentkezését.

AHa! Brain Store néven startup programot indít az Antenna Hungária, mely műsorgyártással, műsorszóró hálózatokkal, multimédiával, vezeték nélküli és felhő alapú megoldásokkal, illetve IT/telekommunikáció, Big Data és IoT területével kapcsolatos innovatív megoldások megvalósítását célozza.

A pályázók közül a szakmai zsűri legfeljebb 7 innovatív vállalkozást választ ki, amelyek egyenként maximum 60 millió forint értékű befektetést, valamint fél éven keresztül folyamatos szakmai támogatást és üzletfejlesztési szolgáltatásokat kapnak. Ennek részeként az Antenna Hungária többek között az ügyfélkörének és értékesítési csatornáinak használatát, építési és tesztelési infrastruktúrát, projektmenedzsment tapasztalatot, illetve telekommunikációs hálózatok elérését biztosítja a támogatott startupok számára.

"Szeretnénk olyan vállalkozásokkal együttműködni inkubációs és magvető fázisban, amelyek a mi tevékenységünkhöz kapcsolhatók, magas szellemi hozzáadott értékkel, viszont relatíve alacsony tőkével rendelkeznek. A kiválasztás során fő szempont lesz a pályázó startupok kompetenciája és elkötelezettsége, valamint az üzleti terv megvalósíthatósága is" – mondta Dóbé Sándor, az Antenna Hungária stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója.

Az Antenna Hungária vállalati akszelerációs programja a Drukka Startup Studió szakmai koordinációja mellett valósul meg, amely kiterjed a mentorálásra, képzések és külső befektetési lehetőségek szervezésére.

A programra az AHa! Brain Store weboldalán lehet jelentkezni 2018. május 31-ig.


 
 
CC BY NC SA