Hardver fejlesztő startupokat keres az Intellitext inkubátor

Elsősorban hardver területen működő, korai stádiumban lévő startupokat keres az Intellitext inkubátor. A vállalat a finanszírozás mellett folyamatos mentorálással, infrastruktúrával és kapcsolatrendszerrel segíti az innovatív hardver fejlesztő projekteteket.

Nagy és gyors növekedési lehetőséget, kiterjedt szolgáltatásokat és maximum 100 millió forintos befeketítési lehetőséget kínál az Intellitext. Az inkubátor korai stádiumban lévő vállalkozások kutatás-fejlesztési projektjeinek támogatásával foglalkozik, melyek innovatívak, széles körben felhasználhatók és a nemzetközi piacokon is versenyképesek.

Az Intellitext elsősorban – de nem kizárólagosan – hardver területen működő startupokba invesztál. A spin-off projektek K+F tevékenységét követően jól megalapozott piaci bevezetés után a cél a megfelelő piaci részesedés megszerzése, biztosítva a folyamatos előnyt a versenytársakkal szemben.

Az inkubátor összesen maximum 721 millió forintot tervez befektetni 8-20 projektbe, de emellett teljes körű üzleti támogatást is biztosít a kiválasztott startup vállalkozásoknak, melyek növelik a vállalatok sikerének esélyét a kockázatos, kezdeti fázisban.

Az Intellitext stratégiai együttműködést alakított ki az Antenna Hungária Zrt, AHa!, Brain Store és a Metropolitan Egyetem (METU Garage) programokkal is, melynek eredményeként ezen programokban is befektetési partnerként segíti a startupok finanszírozását.


 
 
CC BY NC SA