Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Startup Hét Debrecen

Ötödik alkalommal rendezik meg a legnagyobb Budapesten kívüli hazai startup eseményt, a Startup Hetet Debrecenben, ezúttal a Nagyerdei Víztoronyban. A szeptember 23-án kezdődő, ingyenesen látogatható eseménysorozat minden napja más-más témakörre fókuszál.

Debrecen, a növekedés vidéki bázisa. A város folyamatos növekedésének köszönhetően a 2015-ben elindult Startup Hét Debrecen biztos alapokra érkezett, hiszen adott volt egy pezsgő, lelkes, fiatal vállalkozói réteg.

A Startup Hét Debrecen legfőbb célja a kezdetektől fogva, hogy az innovatív debreceni vállalkozásokat reflektorfénybe helyezve növelje a vállalkozói közösség versenyképességét, valamint networking lehetőséget biztosítva hidat képezzen a helyi gazdasági ökoszisztéma szereplői között, az egyetemtől és az önkormányzattól kezdve a nagyvállalatokon, kis- és középvállalkozásokon, illetve startupokon át egészen a befektetőkig.

A szeptember 23-án kezdődő, ingyenesen látogatható eseménysorozat minden napján más-más témakör áll a fókuszban, közös pontként az egyes napokat lezáró networking szolgál. További részletek és program a Startup Hét Debrecen honlapján.


 
 
CC BY NC SA