Ismét várja a jelentkezőket a Innoenergy PowerUp! Challenge

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet által alapított PowerUp! Challenge célja mind a vállalkozások nemzetközi sikerre vitele. Ehhez most befektetést, nemzetközi szakemberek nyújtotta tudást és partnerhálózatuk támogatását biztosítják a kiválasztott csapatoknak.

Az InnoEnergy által szervezett PowerUp! Challenge várja a jelentkezőket közép- és kelet-európai, köztük a magyar innovatív vállalkozások számára, függetlenül attól, hogy azok a fejlődésük mely szakaszában vannak. Nem számít, ha egyelőre csak egy ötlettel rendelkeznek, esetleg most keresik az ügyfeleiket vagy már a további (akár nemzetközi) piaci bővülést tervező közepes méretű vállalkozásról van szó.

A szervezők az energia, energiahatékonyság, energiatárolás, mobilitás, körforgásos gazdaság, az okostechnológiák és az okosvárosok területeiről várják az újító elképzeléseket, de minden piacképes, a fenntarthatóságot szem előtt tartó kezdeményezéssel lehet pályázni.

A legígéretesebb jelentkezők csatlakozhatnak az InnoEnergy hálózatához, amelynek köszönhetően többek között termékeik, szolgáltatásuk továbbfejlesztéséhez, kísérleti projektek indításához, értékesítési stratégiák kialakításához, nemzetközi bevezetéshez és piacbővítéshez kaphatnak befektetést, szakmai támogatást, és köthetnek új partnerségeket.

Külön a programba jelentkező induló vállalkozások ráadásul automatikusan részt vesznek a számukra létrehozott PowerUp! Competiton nevű, 65,000 euró összdíjazású versenyen, amelynek a végén megválasztják az Év startup vállalkozását.

A PowerUp! Challenge pályázatra 2020. március 5-ig kell benyújtania a kitöltött jelentkezési lapot az InnoEnergy weboldalán. A verseny hazai legjobbjai számára a kétnapos felkészítő tréning, a Bootcamp április 23-24-én, a magyar döntő április 28-án lesz. Az itt kiválasztott magyar Év startup vállalkozása részt vesz a június 3-ai krakkói finálén.


 
 
CC BY NC SA