Colabs Seed Program

A Colabs Seed Program 1-5 millió forint induló tőkét, mentorokat és inspiáló munkateret kínál egy három hónapos intenzív fejlesztési időszakra. A program végén mutatkoznak be az elkészült prototipusok a szakmai befektetők előtt.

A kezdő startupok november 30-ig jelentkezhetnek a Colabs Seed Programba, melynek keretében a legígéretesebb hazai projektek átlagosan 3 millió forint induló befektetést kapnak.

A kiválasztott csapatok 3 hónapig egy intenzív program keretében tapasztalt szakemberek és sikeres vállalkozók mentorálása mellett teljeskörű termék- és cégfejlesztési támogatást valamint ingyenes irodahasználati lehetőséget kapnak, hogy felépítsék a prototípusukat és az üzleti tervüket.

A sikeres pályázókkal még az idén befektetési szerződést kötnek, majd a program 2012 január elejétől április elejéig tart, melynek zárónapján a startupok egy befektetőkkel zsúfolt teremben mutatkoznak be a nyilvánosság előtt, ahol akár aznap megnyerhetik következő körös befektetőiket.

A Seed Program egyedisége, hogy a kezdő vállalkozásokat olyan tapasztalt üzletemberek mentorálják, mint Gerő Viktor, a Vatera korábbi igazgatója és Kovács Zoltán, a Kirowski digitális ügynökség vezérigazgatója és társtulajdonosa, Kaprinay Zoltánnal, a Bónusz Brigád alapítója és Pákozdi Imre, a Graphisoft korábbi elnökhelyettese.

(Forrás: Insider Blog)


 
 
CC BY NC SA