Szomszédos országok piacaira tervezi belépését a Képáruház.hu

Szomszédos országok piacaira tervezi belépését a Képáruház.hu

Összesen 132 millió forintos tőkebefektetést kap az iCatapult Technológiai és Üzletfejlesztési Zrt.-től az egyedi fali dekorációk gyártásával és online kereskedelmével foglalkozó startup, ami most a szomszédos országok piacaira tervezi belépését.

A Képáruház.hu nevű magyar startupot 2015-ben alapították, a cég teljesen testre szabható faliképek tervezésével, gyártásával és online kereskedelmével foglalkozik. A vállalkozás, amelynek sikerét jelzi, hogy elnyerte az Ország Boltja címet, komplex szolgáltatást nyújt: a termékek elkészítésétől, a logisztikán át a vevőszolgálatig, ami teljesen egyedülállóvá teszi nemzetközi viszonylatban is.Tovább »

Elindult az iCatapult 10 napos tréning programja Budapesten

Elindult az iCatapult 10 napos tréning programja Budapesten

Az iCatapult a CEU Business School együttműködésével indított 10 napos tréningprogramot Budapesten, hogy felkészítse a fiatal vállalkozókat azokra a globális üzletfejlesztési és marketing kihívásokra, amelyekkel találkozhatnak a nemzetközi piacralépés során.

Az iCatapult üzleti tréningprogramjába több mint 120-an jelentkeztek 16 különböző országból, így a végül összeverbuválódott csapat is kellően nemzetközi lett. A kiválasztást az iCatapult régiós és amerikai partnerhálózata segítette, így a szervezettel már tavasz óta együtt dolgozó csapatokon túl, további 5 társaság vághatott neki a tanulásnak. Az újoncok is kivétel nélkül korai fázisú, technológiai, webes fókuszú kezdő vállalkozások.Tovább »

Jelentkezz az iCatapult new york-i startup delegációjába

Jelentkezz az iCatapult new york-i startup delegációjába

Idén májusban New York Város Gazdaságfejlesztő Hivatala (NYCEDC) ismét megrendezi a World to New York City (W2NYC) programot, melynek célja, hogy az USA iránt érdeklődő vállalkozókkal megismertesse a város startup ökoszisztémáját. Az iCatapult várja a jelentkezőket.

New York az utóbbi években vitathatatlanul innovációs hub-bá vált, ami a globális terjeszkedésre vágyó vállalkozásoknak egyre vonzóbb célpontja. A város vezetésének stratégiai célja, hogy New York technológiai központtá váljon, a további fejlődést pedig úgy szeretnék elérni, hogy ígéretes nemzetközi vállalkozásoknak adnak otthont. A World to New York (W2NY) program pontosan ezt a célt hivatott támogatni.Tovább »

Bemutatta globális üzletfejlesztő programját az iCatapult

Bemutatta globális üzletfejlesztő programját az iCatapult

Hiánypótló programot mutatott be az iCatapult, melynek révén a hazai induló technológiai vállalkozások sikeresen léphetnek ki a nemzetközi piacra. Az üzletfejlesztői tevékenységet kiegészítik kulturális, módszertani felkészítéssel.

Az iCatapult a Primus Capital finanszírozásában jött létre 2012. decemberében, ahogyan arról korábban tudósítottunk. A most induló programuk lényege, hogy az arra jelentkező induló technológiai vállalkozások először egy hat hetes intenzív felkészítésen vesznek részt Budapesten, ahol a szakma helyi és nemzetközi szinten elismert szakértői készítik fel őket a globális megmérettetésre. A program második felében a csapatokat az iCatapult eljuttatja különböző ún. innovációs hub-okba (központokba), elsősorban New Yorkba, ahol a kiépített kapcsolati rendszeren keresztül a startupok megalapozhatják globális jelenlétüket. Tovább »

iCatapult: accelerator-t indít a Primus Capital

iCatapult: accelerator-t indít a Primus Capital

Primus Capital kilencedik befektetése nem egy hagyományos cég, hanem az iCatapult névre hallgató accelerator, amelynek célja, hogy New Yorkba juttassa ki a legjobb magyar tech-startup-okat és helyi partnerekkel segítse azokat.

A Primus Capital finanszírozásában, négyszázmillió forint alaptőkével hozta létre az iCatapult Technológiai és Üzletfejlesztési Zrt.-t Az iCatapult programot Hild Imre és Krajovics Péter vezeti majd, akik korábban a Primus Capital befektetési tanácsadói és kollégái voltak, a közös munkát pedig a Digital Natives csapata és Bárdos Kristóf vezeti. Tovább »


 
 
CC BY NC SA