Három magyar startup mutatkozhat be a londoni EMEA CTO Summit-on

Három magyar startup mutatkozhat be a londoni EMEA CTO Summit-on

Három magyar technológiai startup cég, a CryptTalk, a Be-Novative és a Tresorit mutatkozhat be február 20-án a londoni EMEA CTO Summiton. A startupokat kilenc jelentkező közül választották ki a január végén megtartott Tech Start Up Day című rendezvényen.

Először rendezte meg január 30-án Budapesten a Tech Start Up Day című rendezvényét a Morgan Stanley. Az eseményen 9 technológiai startup cég kapott lehetőséget a régióból, hogy a főként a cég szakembereiből álló közönség előtt bemutassa tevékenységét. A kapcsolatépítés és szakmai tapasztalatszerzés mellett a vállalkozások számára komoly funkciója volt a prezentációknak, hiszen a három legjobbnak ítélt vállalkozás részt vehet a londoni EMEA CTO Summit című rendezvényen 2014. február 20-án.Tovább »

A Karma Platform bejutott a Bloomberg befektetői fórumára

A Karma Platform bejutott a Bloomberg befektetői fórumára

A Karma Platform egyetlen magyar résztvevőként jutott be a Bloomberg Tradebook londoni befektetői fórumára. Azoknak a cégeknek kínál megoldást, akik kinőtték az Excel-t, és a jelenlegi üzleti logikájuk kezelésére alkalmas eszközt keresnek a továbblépéshez.

A Karma Platform a sikeres hazai startup verseny szereplések után Londonban talált támogatóra. A Bloomberg Tradebook, a nemzetközi üzleti élet egyik legfontosabb, innovatív technológiákkal foglalkozó szereplője, idén indította el GROW programját. A Bloomberg befektetési szakemberei az Inveast eseményen figyeltek fel a ShiwaForce által fejlesztett platformra. A rendezvény után megkeresték a céget és arra bíztatták, hogy pályázzanak az egy éves befektetői fórumban való részvételre, amely célja, hogy a bejutott cégek komoly befektetőkhöz, nemzetközi piacokhoz jussanak. Tovább »

Jól szerepeltek a londoni befektetők előtt a magyar startupok

Jól szerepeltek a londoni befektetők előtt a magyar startupok

Hat magyar cég mutatkozott be a héten teltház előtt a londoni City befektetői krémjének a Bloomberg, a gazdasági média óriásának székházában az inveAst CEEMEA 2013 nevű rendezvényen. Az esemény szervezői a Bloomberg Tradebook és az InVendor Kft. voltak.

Londonban jártak azok a magyar startup vállalkozások, akik az InVendor és a Bloomberg Tradebook társszervezésében rendezett az inveAst CEEMEA 2013 nevű rendezvényen a londoni kockázati tőkebefektetési szakma legjobbjaival találkozhattak. A 25 országra kiterjedő kiválasztási folyamat után Magyarországról érkezett a legnagyobb delegáció. Hazánkat hat vállalkozás képviselte: a 10xOne, a Brickflow, a Drungli, a Karmaplatform, az ORF Fusion, és a Remotaid.Tovább »

Egymillió font, hogy százmilliót érő vállakozást építs Londonban

Egymillió font, hogy százmilliót érő vállakozást építs Londonban

Egymillió fontot nyerhet bármely technológiai vállalkozás londoni központjának megalapítására. A pályázóknak azonban be kell mutatniuk, miként használnák fel a támogatást és a londoni főhadiszállást arra, hogy százmillió fontot érő vállakozást építsenek.

A Million Pound Startup versenyt a londoni „Szilícium-körtér” cégeinek egyesülete, a Digital Shoreditch írta ki, támogatói pedig élvonalbeli üzleti vállalkozások és London városának több befektetési és promóciós vállalata. A nyertes pályázó nem csak egymillió fonttal lesz gazdagabb, hanem a partnerektől is segítséget kap londoni működésének elindításához. A feltételek közt csupán az szerepel, hogy a vállalkozás nem lehet tíz évnél idősebb és éves forgalma nem haladhatja meg az egymillió fontot.Tovább »

inveAst: ismét magyar cégeket várnak Londonba a befektetők

inveAst: ismét magyar cégeket várnak Londonba a befektetők

A május 15-én megrendezendő inveAst Capital meets Companies from CEMEA rendezvényre megnyílt a jelentkezés magyar vállalkozások számára. A rendezvény egyedülálló lehetőség, hogy Londonban, nemzetközi befektetők előtt mutatkozzanak be ígéretes magyar cégek.

A tavaly október 16-án megrendezett Hungarian Innovation Day során felvonultatott innovációk keltették fel a globális médiaóriás figyelmét, így kerül sor a rendezvényre az InVendor és a Bloomberg Tradebook társszervezésében. A május 15-én megrendezendő inveAst Capital meets Companies from CEMEA rendezvényre megnyílt a jelentkezés magyar vállalkozások számára. A rendezvény egyedülálló lehetőség, hogy a londoni Bloomberg székházban nemzetközi befektetők előtt mutatkozzanak be ígéretes magyar cégek a világpiacra lépés reményében.Tovább »


 
 
CC BY NC SA