Újra indul az Appra magyar! alkalmazásfejlesztő verseny

Újra indul az Appra magyar! alkalmazásfejlesztő verseny

A tavalyi siker után idén is lesz Appra magyar! alkalmazásfejlesztő verseny, amelynek célja a legkiválóbb alkalmazásfejlesztői teljesítmények elismerése és a tudatos mobileszköz-használat terjesztése. A szervezők december 31-ig várják a nevezéseket.

Az Appra magyar! alkalmazásfejlesztő verseny idei kiírásban négy kategóriában – életmód, szórakozás, üzleti, kereskedelmi – keresik a legjobb alkalmazásokat, illetve Az Év Alkalmazását: a legjobb platformfüggetlen applikációt. A szervezők idén december 31-ig várják a 2013. augusztus 1-e után megjelent, vagy azóta jelentős frissítést kapott és jelenleg is aktív terméktámogatással rendelkező alkalmazásokat a pályázat honlapján.Tovább »

Megvannak az Appra magyar! verseny nyertesei, a legjobb alkalmazások

Megvannak az Appra magyar! verseny nyertesei, a legjobb alkalmazások

Appra magyar! néven indított versenyt idén az IVSZ, amelynek keretében az elmúlt bő egy év legjobb magyar mobil alkalmazásait keresték. Az öt kategóriában beérkezett több mint 160 nevezés közül egy szakmai zsűri választotta ki a legjobb alkotásokat.

Öt kategóriában (közhasznú, üzleti, életmód, játék, oktatás) több mint 160 nevezés érkezett be a múlt héten befejeződött Appra magyar! versenyre, amelyej közül egy szakmai zsűri választotta ki a legjobb alkotásokat. A zsűri olyan szakemberekből állt, mint Vályi-Nagy Vilmos, az NFM infokommunikációért felelős államtitkára, Major Gábor, az IVSZ főtitkára, Fülöp József, a MOME Média Intézetének igazgatója, Pintér Róbert, az eNet Internetkutató mobilkutatás-vezetője, a Corvinus Infokommunikációs Tanszékének egyetemi adjunktusa, Dojcsák Dániel, a HWSW újságírója és Sperla Ervin alkalmazáshonosítási szakértő.Tovább »

Még 3 napig lehet jelentkezni Magyarország alkalmazásversenyére

Még 3 napig lehet jelentkezni Magyarország alkalmazásversenyére

Még van idő jelentkezni az ország legnagyobb platformfüggetlen alkalmazásversenyére, az Appra magyar!-ra. A nevezés határideje 2013. november 15. A beérkezett pályázati anyagokat ötfős szakmai zsűri bírálja el és a felhasználók is leadhatják majd voksaikat.

November 15-ig lehet még jelentkezni a Microsoft és az Apple hazai leányvállalatainak egyedülálló összefogása révén elindított, az ország legnagyobb platformfüggetlen alkalmazásversenyére, az Appra magyar!-ra. A program kiírója az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), míg a fővédnök tisztséget a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium látja el. Tovább »

Appra magyar! néven alkalmazásfejlesztő versenyt indít az IVSZ

Appra magyar! néven alkalmazásfejlesztő versenyt indít az IVSZ

Hagyományteremtő szándékkal indít versenyt az IVSZ, amelynek keretében az elmúlt bő egy év legjobb magyar mobilalkalmazásait keresik. A verseny célja a legkiválóbb magyar fejlesztői teljesítmények elismerése és a tudatos mobileszköz-használat terjesztése.

Appra magyar! néven, hagyományteremtő szándékkal indít alkalmazásfejlesztő versenyt az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), Az Appra magyar! keretében a szervezők az elmúlt bő egy év legjobb magyar mobilalkalmazásait keresik. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fővédnökségével rendezett verseny célja a legkiválóbb magyar alkalmazásfejlesztői teljesítmények elismerése és a tudatos mobileszköz-használat terjesztése. Tovább »


 
 
CC BY NC SA