HealthTech és BioTech startupok jelentkezését várja az X-Europe

Képzéseket biztosít, a promotálásban segít és partnerekkel köti össze a résztvevőket a kontinensen átívelő X-Europe program, melyet öt szervezet valósít meg: az F6S, a TNW, a Design Terminal, a Growth Tribe és a TechChill. A programra április 30-ig lehet jelentkezni.

Az EU által finanszírozott X-Europe program célja, hogy vezető európai deeptech startupok fejlődését ösztönözze magas minőségű képzési programjával és egyéb szolgáltatásokkal. A vállalkozásoknak segítséget nyújt abban is, hogyan kerüljenek kapcsolatba befektetőkkel, vállalatokkal és kormányzati szereplőkkel. Az X-Europe-ot öt, az európai startup ökoszisztémában vezető szerepet betöltő szervezet indította el: az F6S, a TNW, a Design Terminal, a Growth Tribe és a TechChill.

A program első köre a HealthTech-re és a BioTech-re összpontosít, és arra törekszik, hogy 2020. május és november között 25 startupnak adjon lendületet befektetői és nagyvállalati kapcsolatépítéshez, képzések és promóció segítségével. Az X-Europe célja továbbá az is, hogy Európa-szerte kapcsolja össze az ökoszisztémákat, és tegye lehetővé a vállalatok és a tőke szabad áramlását a kontinensen. A program összes szolgáltatása ingyenes a résztvevők számára, a Startup Europe-nak köszönhetően.

A személyes programelemek ősszel indulnak, addig online formában, otthonról lehet csatlakozni a programhoz. A jelentkezés az első körbe már megnyílt, ide HealthTech & BioTech startupok jelentkezését várják április 30. előtt. További információkat az X-Europe weboldalán találhatnak az érdklődők.


 
 
CC BY NC SA