Bemutatkoztak az IVSZ konferencia startup versenyének döntősei

Bemutatkoztak az IVSZ konferencia startup versenyének döntősei

A zsűri kiválasztotta az öt legígéretesebb pályázót az április 11-én megrendezésre kerülő IVSZ Startup Konferencia versenyére jelentkezők közül, akik el is kezdték a szakmai felkészülést, a Szövetség mentorainak és zsűritagjainak közreműködésével.

Bemutatkoztak az IVSZ Startup Konferencia versenyének döntősei. Az Easyling, ReSoNo, SmartVineyard, Vertilitag és Zivi indul a jövő héten megrendezésre kerülő Start-up konferencia keretein belül azon a nyilvános megmérettetésen, melynek tétje nem más, minthogy ki utazik májusban Berlinbe, a nemzetközi kockázati-tőkebefektetők előtti bemutatkozásra. Az IVSZ Start-up verseny fődíjára pályázó öt legígéretesebb cég elkezdte a szakmai felkészülést az április 11-i nyilvános bemutatkozásra, a Szövetség mentorainak és zsűritagjainak közreműködésével.Tovább »

Három konferencia áprilisban, amit nem szabad kihagynod

Három konferencia áprilisban, amit nem szabad kihagynod

Amíg az év első hónapjaiban alig akadt jelentősebb rendezvény, amit be lehetett volna írni a naptárakba, addig csak áprilisban minimum három konferenciára látogathatnak el startupok világa iránt érdeklődők. Áprilisi konferenciákat és startup-versenyeket ajánlunk.

Április 4-én immár negyedik alkalommal rendezik meg a Smartmobil-t, azonban először jelentkezik mobil startupokra fókuszáló versennyel a konferencia keretein belül. Április 11-én első alkalommal rendezi meg az IVSZ a Startup Konferenciát és a hozzá kapcsolódó versenyt startupoknak, április 18-án pedig immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb startupokra fókuszáló rendezvénye, a Startup Underground.Tovább »

Versenyt és konferenciát szervez startupoknak az IVSZ

Versenyt és konferenciát szervez startupoknak az IVSZ

Első alkalommal rendez az IVSZ konferenciát és a hozzá kapcsolódó versenyt startupoknak azzal a céllal, hogy felkarolja és mentorálja az ígéretes magyar cégeket. A versenyre bárki jelentkezhet a kitöltött prezentációs anyagával.

Startupoknak rendez versenyt, majd annak lezárásaként 2013. április 4-én egy konferenciát az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ). A cél, hogy összekösse az ötleteik megvalósításához tőkét kereső induló vállalkozásokat a potenciális befektetőkkel.Tovább »


 
 
CC BY NC SA