SM 2015: két napig Budapest volt a régió digitális fővárosa

SM 2015: két napig Budapest volt a régió digitális fővárosa

A kétnapos SM 2015 konferencia minden eddiginél tartalmasabb programmal és előadói gárdával átfogó képet rajzolt a forrásban lévő technológiai piac meghatározó trendjeiről. Az esemény eddigi legnagyobb nemzetközi startup programját is tető alá hozta.

Két napra a Várkert Bazárba költözött a hazai mobil-, tech és startup világ. A hatodik alkalommal megrendezett SM 2015 konferencia nemzetközi mércével is erős programmal várta a digitális szektorban dolgozó szakembereket, kockázati tőkéseket és a feltörekvő ifjú startuppereket. A kétnapos SM 2015 minden eddiginél tartalmasabb programmal és előadói gárdával átfogó képet rajzolt a forrásban lévő technológiai piac meghatározó trendjeiről.Tovább »

SM 2015: új témakörökkel bővül a legnagyobb hazai techkonferencia

SM 2015: új témakörökkel bővül a legnagyobb hazai techkonferencia

A digitális iparág legújabb trendjeit mutatja be az SM 2015 konferencia április 8-9-én. Idén a mobil és a smart technológiák, a viselhető eszközök, és a hazai startup világ mellett arról is szó lesz, hogy hogyan lehet nemzetközileg sikeres techcéget építeni.

Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő SM 2015 (korábbi nevén Smartmobil) konferencia a korábbiaknál is színesebb, gazdagabb, immár kétnapos programmal várja a legfrissebb nemzetközi és hazai digitális trendek iránt érdeklődő szakembereket 2015. április 8-9-én Budapesten a Várkert Bazárban. Az esemény mintegy 170 előadással, a legfrissebb tech trendek mellett azt is mélységében tárgyalja, hogy egy ötletből hogyan lehet jól működő üzletet létrehozni a digitális iparágban.Tovább »

Nutshell: új minivideó készítő alkalmazást mutatott be a Prezi

Nutshell: új minivideó készítő alkalmazást mutatott be a Prezi

A Prezi ma mutatta be új, történetmesélő alkalmazását, a Nutshell-t, amivel pillanatok alatt minivideókat készít fényképekből. A Nutshell segítségével az élet pillanatait lehet kis történetekben elmesélni és egyszerűen megosztani iPhoneról vagy iPadről.

A Prezi ma mutatta be új, történetmesélő alkalmazását. A Nutshell segítségével pillanatok alaltt készíthető fényképekből és videókból rövid, a közösségi oldalakon megosztható videóüzeneteket.Tovább »

Cellum Plug & Pay: kártyaelfogadási funkció mobil alkalmazásoknak

Cellum Plug & Pay: kártyaelfogadási funkció mobil alkalmazásoknak

Új mobilfizetési megoldás bevezetését jelentette be a Cellum. A júniusban piacra kerülő Plug and Pay nevű mobil szoftvercsomag segítségével bármilyen mobil alkalmazás mindössze pár nap alatt biztonságos nemzetközi kártyaelfogadási funkcióval bővíthető.

A floridai Orlandóban megrendezett The App Summit konferencián új mobilfizetési megoldás bevezetését jelentette be a Cellum. A Plug and Pay segítségével a cég szuperbiztonságos fizetési megoldását a külsős fejlesztők is akár pár nap alatt beépíthetik a saját mobilalkalmazásaikba. Tovább »

Sikeres exit a Széchenyi Tőkealapnál a Mobilengine befektetésből

Sikeres exit a Széchenyi Tőkealapnál a Mobilengine befektetésből

A Széchenyi Tőkealap sikeresen zárta befektetését, tulajdonrészét a Mobilengine-ben az elvárt hozamszint feletti árfolyamon tudta értékesíteni. A portfólió-társaság, illetve annak alapítói a korábbi terveknek megfelelően kivásárolták az SZTA részesedését.

Sikeresen lezárta befektetését a Széchenyi Tőkealap (SZTA) a miskolci székhelyű Mobilengine cégben. Az alap a részesedését az általánosan elvárt, éves 10-12 százalék hozamszint feletti árfolyamon tudta értékesíteni, pontosabb adatokat üzleti titokra hivatkozva nem közöltek. Tovább »


 
 
CC BY NC SA