A Codie nyert a hetedik Magyar Innovációs TechShow-n

A Codie nyert a hetedik Magyar Innovációs TechShow-n

Tizenhét magyar fejlesztést mutattak be a hetedik Magyar Innovációs TechShow-n, melyek közül a zsűri a programozást játékosan tanító Codie-t választotta 2015 legígéretesebb magyar innovációjának, a közönség szerint pedig a Route4U volt a legjobb ötlet.

Az Innovációs TechShow Magyarország legnagyobb tradíciókkal bíró IT vállalkozói eseménye. Az idei, hetedik kiállítás pedig még az előző évek színvonalát is meg tudta haladni. A rendezvényen látottak alapján hatalmas potenciál rejlik a hazai fejlesztőkben, nem csak nagyvállalatoknál, de néhány fős csapatokban is - a prezentációk minősége, az ötletek kidolgozottsága és átgondoltsága pedig jól mutatta, nem vagyunk jelentős lemaradásban. A rendezvény keretén belül 17 fejlesztőcsapat mutatta be szolgáltatását vagy termékét egy-egy prototípussal, változatos területekről.Tovább »

Hetedik alkalommal rendezik meg a Magyar Innovációs TechShow-t

Hetedik alkalommal rendezik meg a Magyar Innovációs TechShow-t

2015. május 26-án hetedik alkalommal rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter a Magyar Innovációs TechShow-t. A szervezők a rendezvényre különböző a technológiai területekkel foglalkozó vállalkozások, illetve fejlesztőcsapatok jelentkezését várják.

2015. május 26-án hetedik alkalommal rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter az ország legnagyobb tradíciókkal bíró startup eseményét, a Magyar Innovációs TechShow-t, amely új infokommunikációs termékek és szolgáltatások számára kínál bemutatkozási lehetőséget. Tovább »

Több díjat is nyert a beszélgetéseket titkosító CryptTalk

Több díjat is nyert a beszélgetéseket titkosító CryptTalk

Az Innovációs Tech Show a „leginnovatívabb projekt” elismeréssel jutalmazta a CryptTalkot, míg a Közép-Európai Startup Díj (CESA) régiós döntőjében a cég a legjobb fejlesztői csapatnak járó „Developer Heroes of the Year” díjat nyerte meg a magyar csapat.

A legjobb üzleti megoldásokat díjazták a Magyar Innovációs Tech Show keretében megrendezett Fintech & Sales Demo Day rendezvényen, ahol a CryptTalk az „Év Startupja” lett. Az üzleti nagydíjat elnyerő csapat meghívást kapott Londonba, Európa startup-fővárosába, ahol további, újító üzleti megoldásokat kereső nagyvállalatok előtt mutathatja be mobillehallgatás ellen védelmet nyújtó fejlesztését. A díjat az OTP Hungaro-Projekt, a Misys és a MasterCard szakmai zsűrije ítélte oda a CryptTalk-nak, az év legígéretesebb, üzleti bevezetésre készen álló technológiai megoldásának, amely nagy hatással lehet a pénzügyi szektorra.Tovább »

Itt a Startup Tavasz vége, ezek 2014 legjobb induló vállalkozásai

Itt a Startup Tavasz vége, ezek 2014 legjobb induló vállalkozásai

Kihirdették a TechShow, a CESA, a Hackathon és a Fintech&Sales Demo Day győzteseit. A CrypTalk nyerte meg a TechShow közönségdíját és Fintech&Sales Demo Day fintech kategóriáját. A fődíjat a programozók munkáját megkönnyítő TestJockey vihette haza.

Öt egymást kiegészítő eseménynek adott otthont a Grund 2014. május 30-án. A Mobilitás és Multimédia Klaszter immr hatodik alkalommal rendezte meg a Magyar Innovációs TechShow kiállítást, idén karöltve a Central European Startup Awards díjkiosztó gálájával, az OTP Hungaro-Projekt által szervezett Fintech & Sales Demo Day-jel, a Hackathon-in-a-Box Demo Day-jel, valamint a Magyar Projektmenedzsment Szövetség 21. Körkapcsolás konferenciájával.Tovább »

Május 30-án bemutatkoznak a legjobb magyar és régiós startupok

Május 30-án bemutatkoznak a legjobb magyar és régiós startupok

Kiválasztották TechShow, a Fintech&Sales Demo Day, valamint a régió legkiemelkedőbb induló vállalkozásait ünneplő Central European Startup Awards döntőseit. Május 30-án az érdeklődők személyesen is megismerhetik a startupokat a Google Grundon.

Kiválasztották a hazai digitális ipar leginnovatívabb fejlesztéseit bemutató TechShow, a startup cégeket és a velük partneri kapcsolatot kereső nagyvállalatokat összekötő Fintech & Sales Demo Day, valamint a régió legkiemelkedőbb induló vállalkozásait ünneplő Central European Startup Awards döntőseit. Május 30-án az érdeklődők többek között olyan innovációkat tesztelhetnek a Google Grundon, mint a pilótáknak fejlesztett okosszemüveg, a háztartási sörfőzést katalizáló automata eszköz, vagy a génmódosított baktériumok használatán alapuló természetes fényforrás.Tovább »


 
 
CC BY NC SA