SM 2015: két napig Budapest volt a régió digitális fővárosa

SM 2015: két napig Budapest volt a régió digitális fővárosa

A kétnapos SM 2015 konferencia minden eddiginél tartalmasabb programmal és előadói gárdával átfogó képet rajzolt a forrásban lévő technológiai piac meghatározó trendjeiről. Az esemény eddigi legnagyobb nemzetközi startup programját is tető alá hozta.

Két napra a Várkert Bazárba költözött a hazai mobil-, tech és startup világ. A hatodik alkalommal megrendezett SM 2015 konferencia nemzetközi mércével is erős programmal várta a digitális szektorban dolgozó szakembereket, kockázati tőkéseket és a feltörekvő ifjú startuppereket. A kétnapos SM 2015 minden eddiginél tartalmasabb programmal és előadói gárdával átfogó képet rajzolt a forrásban lévő technológiai piac meghatározó trendjeiről.Tovább »

SM 2015: új témakörökkel bővül a legnagyobb hazai techkonferencia

SM 2015: új témakörökkel bővül a legnagyobb hazai techkonferencia

A digitális iparág legújabb trendjeit mutatja be az SM 2015 konferencia április 8-9-én. Idén a mobil és a smart technológiák, a viselhető eszközök, és a hazai startup világ mellett arról is szó lesz, hogy hogyan lehet nemzetközileg sikeres techcéget építeni.

Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő SM 2015 (korábbi nevén Smartmobil) konferencia a korábbiaknál is színesebb, gazdagabb, immár kétnapos programmal várja a legfrissebb nemzetközi és hazai digitális trendek iránt érdeklődő szakembereket 2015. április 8-9-én Budapesten a Várkert Bazárban. Az esemény mintegy 170 előadással, a legfrissebb tech trendek mellett azt is mélységében tárgyalja, hogy egy ötletből hogyan lehet jól működő üzletet létrehozni a digitális iparágban.Tovább »

Rekordszámú résztvevővel zárt a Smartmobil 2014 konferencia

Rekordszámú résztvevővel zárt a Smartmobil 2014 konferencia

Ötödik alkalommal, rekordszámú résztvevővel rendezték meg a Smartmobil konferenciát. Az április 3-i eseményen olyan nemzetközi húzónevek, mint a Waze, a Spotify vagy a Timehop vezetői is megosztották tapasztalataikat, tanácsaikat a közel ezer résztvevővel.

Ugyan az előadások többsége a mobil-világgal ismerkedő és foglalkozó cégek munkatársai számára volt leginkább hasznos, a Smartmobil 2014 minden egyes prezentációja tartogatott némi érdekességet, hiszen Magyarország legnagyobb mobiltechnológiákkal és startupokkal foglalkozó konferenciájának központi témája a jövő volt. A hagyományosan pergő ritmusú esemény kiváló terepet biztosított a résztvevőknek a legfrissebb hazai és nemzetközi mobil-, és digitális trendek megismerésére. A szervezők olyan jelentős, nemzetközi sikereket elért techcégek vezetőit is elhívták Budapestre, mint a Waze, a Spotify vagy a Timehop, hogy osszák meg tapasztalatikat a hazai szakmával. Tovább »

Nemzetközi előadók az április 3-i Smartmobil 2014 konferencián

Nemzetközi előadók az április 3-i Smartmobil 2014 konferencián

A Smartmobil 2014 idén olyan nemzetközi előadókat hoz Budapestre, akik tapasztalataik átadásával segíthetik a hazai fejlesztői ökoszisztéma előrelépését. A konferencia egy másik slágertémát, a változó médiafogyasztási trendeket is boncolgatja majd.

Az idén ötödik alkalommal, 2014. április 3-án megrendezésre kerülő Smartmobil 2014 arra keresi a választ, hogy miként lehetne a fejlesztői ökoszisztéma javításával Budapestet a régió technológiai központjává fejleszteni. Számos külföldi szakember véleménye, hogy a magyar garázscégek fejlesztői potenciálban és kreativitásban jól állnak, viszont hiányzik belőlük a „gyilkos ösztön”, amivel az innovációt piacképes termékké formálják. Tovább »

Smartmobil 2014: feljövőben a magyar tech cégek új generációja

Smartmobil 2014: feljövőben a magyar tech cégek új generációja

Nemzetközileg is kezdenek üzleti sikereket elérni az újgenerációs magyar technológiai startupok, melyek közül több a tavalyi Smartmobil konferencián kapott lendületet. A Sopreso, a StatzUp és a Turtle Games tör globális sikerekre.

Új üstökösök tűntek fel a magyar digitális szektor egén, melyek a már jelentős sikereket elért hazai tech vállalatokat követve a nemzetközi piacok meghódításán dolgoznak. A tavalyi Smartmobil konferencia startup versenyein feltűnt fejlesztők közül több is rácáfol arra a gyakori kritikára, hogy bár a magyar garázscégek ötletei jók, a piaci sikerhez szükséges üzleti készségek hiányoznak. A hazai mobiltechnológiai és digitális piac egyik legjelentősebb szakmai rendezvénye, az Smartmobil 2014 konferencia idén is nagy hangsúlyt fektet a startupokra. A világ legdinamikusabb tech központjaiból érkeznek szakemberek, hogy átadják tapasztalataikat a hazai szakma szereplőinek.Tovább »


 
 
CC BY NC SA