Idén is sikerekkel zárult a Startup Underground 2013 konferencia

Idén is sikerekkel zárult a Startup Underground 2013 konferencia

A Corvinus Egyetem aulájában rendezett esemény hozta az elvárt színvonalat, és a kapcsolatok építésének talán egyik legjobb lehetőségét jelentette, tekintettel a 600 résztvevőre. A konferencia most először próbált meg nemzetközi közönséget megcélozni.

Az ökoszisztéma egyik legrégebbi rendezvényén, a 2008-ban indult a Startup Underground konferencián évről-évre egyre nagyobb a pezsgés. A kezdetben szinte egyedüli ilyen rendezvény jó pár konkurenst kapott az elmúlt években. Idén tavasszal már tíz fölött van a hasonló versenyek, megmérettetések száma, és tucatnyi a workshop-ok, találkozók és egyéb események mennyisége is a március közepétől június közepéig tartó konferencia szezonban.Tovább »

10 csapat jutott be a Startup Underground versenyének döntőjébe

10 csapat jutott be a Startup Underground versenyének döntőjébe

Szerdán 8 tőketársaság képviselői és 2 zsűritag szavazott arról, hogy melyik projektek kerüljenek be a legjobbak közé. A szervezőknek nem volt egyszerű dolguk, 67 projektből választották ki azt a tíz csapatot, akik bejutottak a startup verseny döntőjébe.

A tegnapi napon a DBH KoWerkben 8 tőketársaság és 2 zsűritag szavazott arról, hogy kik kerüljenek be az április 18-i Startup Underground 2013 döntőjébe. Igen szoros volt a verseny, hiszen 67 db érvényes pályázatot kellett értékelnie a zsűrinek!Tovább »

Három konferencia áprilisban, amit nem szabad kihagynod

Három konferencia áprilisban, amit nem szabad kihagynod

Amíg az év első hónapjaiban alig akadt jelentősebb rendezvény, amit be lehetett volna írni a naptárakba, addig csak áprilisban minimum három konferenciára látogathatnak el startupok világa iránt érdeklődők. Áprilisi konferenciákat és startup-versenyeket ajánlunk.

Április 4-én immár negyedik alkalommal rendezik meg a Smartmobil-t, azonban először jelentkezik mobil startupokra fókuszáló versennyel a konferencia keretein belül. Április 11-én első alkalommal rendezi meg az IVSZ a Startup Konferenciát és a hozzá kapcsolódó versenyt startupoknak, április 18-án pedig immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb startupokra fókuszáló rendezvénye, a Startup Underground.Tovább »

Újraindul az Üzleti Angyal Klub

Újraindul az Üzleti Angyal Klub

A Startup Underground színeiben és a KoWerk támogatásával októberben újraindul a két éve szünetelő Üzleti Angyal Klub. A zártkörű rendezvény 2007. és 2010. között egy igen magas színvonalú esemény volt, ahol alkalmanként 5-6 startup mutatkozott be a befektetők előtt.

Az Üzleti Angyal Klub célja az újraindulással igen egyszerű: bemutatni azokat a startup-okat, amelyek a Startup Underground színeiben az elmúlt fél évben befektetőket kezdtek keresni. Sok esetben ugyanis nem a többszáz milliós kockázati tőke, hanem egy igazán lelkes és a csapatban hívő mentor, vagy egy pár milliónyi tőkét megkockáztató angyal befektető adhatná meg a sikeres kezdő lökést.Tovább »

A StartUp Underground 2012 nyertesei pedig...

A StartUp Underground 2012 nyertesei pedig...

A március 8-i konferencia délelőtti startup versenyének prezentációit követően a szakmai zsüri meghozta döntését.

A harmadik helyezett a Remagine és a Smart Socket, második lett a Karma Platform, az első helyezett pedig az OptoForce. A közönségdíjat a Magyar Czider vitte el, miután a dinamikus prezentációjuk részeként leitatták a zsüri tagjait. Gratulálunk a nyerteseknek és minden döntősnek!Tovább »


 
 
CC BY NC SA