A Codie nyert a hetedik Magyar Innovációs TechShow-n

A Codie nyert a hetedik Magyar Innovációs TechShow-n

Tizenhét magyar fejlesztést mutattak be a hetedik Magyar Innovációs TechShow-n, melyek közül a zsűri a programozást játékosan tanító Codie-t választotta 2015 legígéretesebb magyar innovációjának, a közönség szerint pedig a Route4U volt a legjobb ötlet.

Az Innovációs TechShow Magyarország legnagyobb tradíciókkal bíró IT vállalkozói eseménye. Az idei, hetedik kiállítás pedig még az előző évek színvonalát is meg tudta haladni. A rendezvényen látottak alapján hatalmas potenciál rejlik a hazai fejlesztőkben, nem csak nagyvállalatoknál, de néhány fős csapatokban is - a prezentációk minősége, az ötletek kidolgozottsága és átgondoltsága pedig jól mutatta, nem vagyunk jelentős lemaradásban. A rendezvény keretén belül 17 fejlesztőcsapat mutatta be szolgáltatását vagy termékét egy-egy prototípussal, változatos területekről.Tovább »

Hetedik alkalommal rendezik meg a Magyar Innovációs TechShow-t

Hetedik alkalommal rendezik meg a Magyar Innovációs TechShow-t

2015. május 26-án hetedik alkalommal rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter a Magyar Innovációs TechShow-t. A szervezők a rendezvényre különböző a technológiai területekkel foglalkozó vállalkozások, illetve fejlesztőcsapatok jelentkezését várják.

2015. május 26-án hetedik alkalommal rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter az ország legnagyobb tradíciókkal bíró startup eseményét, a Magyar Innovációs TechShow-t, amely új infokommunikációs termékek és szolgáltatások számára kínál bemutatkozási lehetőséget. Tovább »

Üzleti és startup versenyek a Magyar Innovációs Techshow 2014-en

Üzleti és startup versenyek a Magyar Innovációs Techshow 2014-en

Május 2-ig lehet nevezni Magyarország egyik legfontosabb tech eseményére, a Magyar Innovációs TechShow-ra, az esemény részeként tartott Fintech&Sales Demo Day-re és az első valóban regionális szintű Central European Startup Awards-ra.

A Mobilitás és Multimédia Klaszter immár hatodik alkalommal rendezi meg a Magyar Innovációs Techshow kiállítást , idén karöltve a Central European Startup Awards díjkiosztó gálájával, az OTP Hungaro-Projekt által szervezett Fintech & Sales Demo Day-jel, valamint a Magyar Projektmenedzsment Szövetség 21. Körkapcsolás konferenciájával.Tovább »

Brass Tacks: tréning program indul kelet-közép-európai startupoknak

Brass Tacks: tréning program indul kelet-közép-európai startupoknak

Az EIT ICT Labs Budapest és a Mobilitás és Mulitmédia Klaszter tréning programot indít startupoknak. A pályázatra gyors növekedési kilátásokkal bíró vállalkozások jelentkezését várják a szervezők, amelyek még nincsenek túl az első befektetés bevonásán.

Brass Tacks néven regionális startup pályázatot hirdet az EIT ICT Labs Budapest és az MMKlaszter. A pályázók háromnapos budapesti tréningen vehetnek részt a Y Combinatort végzett Rob Fitzpatrick és prominens magyar vállalkozók és szakértők vezetésével. A workshop intenzív, gyakorlat-orientált, interaktív moduljaival az induló vállalkozások számára leghasznosabb ismeretekre és készségekre – többek között az üzleti modell építésre, a “lean” ihletésű ügyfélközpontú gondolkodásra, valamint a termékfejlesztést és a marketinget integráló “growth hacking” technikákra – összpontosít.Tovább »

25 milliárd forint tőkével elindult az AVEC akcelerátor program

25 milliárd forint tőkével elindult az AVEC akcelerátor program

Mintegy 25 milliárd forint kihelyezhető tőkével indult el a PortfoLion, a Day One Capital, a Bonitas és a Mobilitás és Multimédia Klaszter összefogására épülő AVEC akcelerátor. Az program hasznos nemzetközi kapcsolatokat is biztosít a startup cégeknek.

Jelentős Jeremie-forrásokkal és masszív magántőkével egyengeti induló vállalkozások pályáját az új, AVEC nevű akcelerátor program, amely a PortfoLion, a Day One Capital, a Bonitas és a Mobilitás és Multimédia Klaszter összefogásával állt fel. A három tőkealap együttesen 25 milliárd forintot kezel, ebből nagyságrendileg 7 milliárd a Jeremie alapból, 18 milliárd magánbefektetőktől származik. Az AVEC Akcelerátor Program elnök-vezérigazgatója Oszkó Péter, üzletfejlesztési igazgatója Málnay Barnabás, az MMKlaszter operatív vezetője.Tovább »


 
 
CC BY NC SA