Április 27-én immár hatodik alkalommal lesz Pioneers Budapest

Április 27-én immár hatodik alkalommal lesz Pioneers Budapest

A Pioneers Fesztivál immár hatodik alkalommal érkezik Budapestre, hogy népszerűsítse az idén több mint 3500 látogatót fogadó rendezvényt. A Fesztivál májusban kínál lehetőséget a Bécsbe látogató startupoknak arra hogy a világ élvonalába kerüljenek.

Április 27-én, immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre kerül Budapesten a Pioneers Fesztivál helyi közösségépítő és toborzó rendezvénye, a Pioneers Budapest. A fókusz ezúttal az Internet of Things (IoT) szektoron lesz, így a bemutatkozó startupok, a tech show, a zsűritagok és szponzorok, valamint maga a helyszín, a LogMeIn Labs is e progresszívan fejlődő ágazatot képviselik majd. Tovább »

Június 18-án immár negyedszerre lesz Pioneers Unplugged Budapest

Június 18-án immár negyedszerre lesz Pioneers Unplugged Budapest

A Pioneers Fesztivál immár negyedik alkalommal érkezik Budapestre, hogy népszerűsítse a bécsi több mint 2500 látogatót fogadó rendezvényt. A Fesztivál októberben kínál lehetőséget az odalátogató startupoknak arra hogy a világ élvonalába kerüljenek.

A Pioneers Unpugged budapesti rendezvénye az InVendor szervezésében kerül megrendezésre június 18-án este 18 órás kezdéssel a Design Terminálban. A Pioneers Unplugged a bécsi Pioneers Festival társrendezvénye, amely a vállalkozói szellemet és a jövő innovatív technológiáit dicsőítő két napos startup fesztivál. Az Unplugged estek ezt a Pioneers szellemet hirdetik Európa különböző városaiban egy kapcsolatteremtő rendezvénysorozattal.Tovább »

Pioneers Unplugged: Mit tesznek a nagyvállalatok a startupokért?

Pioneers Unplugged: Mit tesznek a nagyvállalatok a startupokért?

Február 18-án a Google, Sanoma és Microsoft vezetői ülnek egy asztalhoz a Pioneers Unplugged Budapest következő, immár harmadik rendezvényén annak érdekében, hogy bemutassák mit tehetnek a nagyvállalatok a hazai startup ökoszisztéma fejlődéséért.

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre február 18-án a Pioneers Unplugged Budapest. Ez alkalommal a nagyvállalatokon a startup közösség figyelme hiszen a Google Magyarország ügyvezető igazgatója, Heal Edina, Szabó György, a Sanoma Magyarország ügyvezető igazgatója, valamint Elise Sass a Microsoft Közép-Kelet-Európai startup vezetője mutatja be, hogy hogyan segítik a hazai és a régió innovátorait.Tovább »

Kedden ismét Budapestre látogat a Pioneers Unplugged

Kedden ismét Budapestre látogat a Pioneers Unplugged

Október 8-án ismét Budapestre látogat a Pioneers Unplugged, egy nemzetközi startup esemény, a bécsi Pioneers Festival társrendezvénye. Az InVendor rendezésében ez alkalommal a Loffice közösségi iroda fogadja be az inspirációra vágyó közönséget.

A Pioneers Unplugged a bécsi Pioneers Festival társrendezvénye, amely a vállalkozói szellemet és a jövő innovatív technológiáit dicsőítő két napos startup fesztivál. Az Unplugged estek ezt a Pioneers szellemet hirdetik Európa különböző városaiban egy kapcsolatteremtő rendezvénysorozattal. Magyarországon immár második alkalommal kerül sor a Pioneers Unplugged-ra.Tovább »

Szeptemberben újra itt a Pioneers Unplugged Budapest

Szeptemberben újra itt a Pioneers Unplugged Budapest

Szeptember 18-án ismét megrendezésre kerül a Pioneers Unplugged Budapest. A régió vezető vállalkozóira, vállalatvezetőire, befektetőire és innovátoraira szabott kapcsolatteremtő rendezvény most második alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon.

Az első Pioneers Unplugged Budapest sikere után szeptember 18-án másodszorra is megrendezésre kerül a régió vezető vállalkozóira, befektetőire és innovátoraira szabott kapcsolatteremtő rendezvény. A Pioneers Unplugged a közép-európai startup világ egyik legkiemelkedőbb és legjobban várt eseményének, az Ausztriában megrendezett Pioneers Festival-nak „kistestvére”, amely a vállalkozói szellemet és a jövő innovatív technológiáit hivatott népszerűsíteni.Tovább »


 
 
CC BY NC SA