Rólunk

A StartupCafe blog azzal a céllal indult 2011-ben, hogy különböző forrásokból összegyűjtve a fontos híreket, aktuális eseményeket és érdekes írásokat az információ értékes forrása legyen a mobil, internetes és technológiai startupok világa iránt érdeklődők számára.

Fontosnak tartjuk a vállalkozói szemlélet és kultúra meghonosítását és népszerűsítését Magyarországon, ezért igyekszünk a fejleményekről, kihívásokról és sikerekről történő tudosítások mellett gondolatébresztő írásokkal, szakmai interjúkkal, célszerű ötletekkel és hasznos forrásokkal is motiválni olvasóinkat. Célunk továbbá dokumentálni, hogyan fejlődik Magyarországon a startup ökoszisztéma.

Reméljük, hogy sikerül ezt a blog-ot a témakör iránt érdeklődő olvasók számára a személyes inspiráció forrásává tenni – egy olyan hellyé, ahonnan információkat, ötleteket és ösztönzést meríthetnek vállalkozásuk sikeres beindításához és vezetéséhez.

Kapcsolat

Várjuk a hazai startup ökoszisztéma számára értékes híreket és aktualitásokat, valamint szívesen mutatunk be induló technológiai cégeket, termékeiket vagy szolgáltatásaikat. Minden érdeklődő számára elérhetőek vagyunk a következő címeken:

Szerkesztő

Tar László

A StartupCafe blog szerkesztője, több Internetes vállalkozás társalapítója

Közgazdász diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerezte, ezt követően a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett nemzetközi kapcsolatok szakon. Célja, hogy tudását felhasználva tevőlegesen segítse a hazai vállalkozásokat bekapcsolódni a nemzetközi startup ökoszisztémába.

Első cégét (Pannonline.hu) 19 évesen alapította 1996-ban, amely 2000-ben a Carnation felmérése alapján a 10 legjobb webdesign cég közé tartozott Magyarországon. Ezzel párhuzamosan 1998-ban két társával létrehozta Magyarország egyik első ingyenes, web-alapú levelezőrendszerét (Nexus.hu), amelynek működését kockázati tőke bevonásával biztosított háttér tette lehetővé, és amelynek motorja később az Index.hu levelezőrendszerének felhasználóit is kiszolgálta.

Sorozatvállalkozóként jelenleg is újabb digitális termékek és szolgáltatások beindításán dolgozik.

 
 
CC BY NC SA