Februárban immár ötödik alkalommal lesz Startup Sauna Budapesten

Februárban immár ötödik alkalommal lesz Startup Sauna Budapesten

Február 23-án immár ötödik alkalommal rendezi meg Budapesten szelekciós és coaching napját a finn Startup Sauna akcelerátor program. A rendezvényt ez alkalommal a Demola Budapest látja vendégül. Startup-oknak a jelentkezési határidő február 18., szerda.

Február 23-án immár ötödik alkalommal rendezi meg Budapesten szelekciós és coaching napját a finn Startup Sauna akcelerátor program. Helsinki 2012 szeptembere óta markolja fel a közép-kelet európai és skandináv régió legígéretesebb startupjait, hogy aztán egy öthetes non-profit akcelerátor programban kiképezzék, és ellássák őket életre szóló üzleti kapcsolatokkal.Tovább »

Április 17-én ismételten Budapestre látogat a Startup Sauna

Április 17-én ismételten Budapestre látogat a Startup Sauna

Április 17-én ismételten Budapestre látogat a Startup Sauna csapata, hogy felkarolja az ország legígéretesebb startupját és Finnországba, vagy akár a Szilícium-völgybe vigye, hogy ott is bizonyíthasa a világ nagyjainak: ő a következő magyar sikersztori.

Április 17-én ismételten Budapestre látogat a Startup Sauna csapata, hogy felkarolja az ország legígéretesebb vállalkozóit és az Angry Birds vagy a Nokia hazájáig, vagy akár a Szilícium-völgyig repítse. Csütörtökön 9 órától a budapesti Finn Nagykövetségen (1118 Budapest, Kelenhegyi út 16/A) minden odalátogató találkozhat a Startup Sauna finn nagyágyúival és megnézheti miből lesz a cserebogár.Tovább »

Sikerekkel zárult a Startup Sauna egynapos budapesti programja

Sikerekkel zárult a Startup Sauna egynapos budapesti programja

Az immár második alkalommal megrendezett Startup Sauna Budapestet egy mobil-robotikai alkalmazás és egy online szerkesztőségeknek szánt analitikai elemzőprogram közösen nyerte, így részt vehetnek a Startup Sauna akcelerátor októberben induló programjában.

A finn startup világ nagyágyúi, Aape Pohjavirta, Juha Ruohonen és a SAP korábbi felsővezetője, Ilkka Kivimaki az Akváriumban és a Design Terminálban okoztak meleg pillanatokat 16 szerencsés magyar garázsvállalkozásnak. Az egyperces előadásokat, a tőlük megszokott lényegre törő kérdésekkel és kommentekkel kísérték, minden modorosságot mellőzve.Tovább »

Szeptemberben újra Budapestre érkezik a Startup Sauna

Szeptemberben újra Budapestre érkezik a Startup Sauna

Szeptember 16-án újra megrendezésre kerül a Startup Sauna egész napos budapesti rendezvénye, ahonnan a legjobb startupok meghívást nyerhetnek az október 14-én Helsinkiben induló 5 hetes programra. A rendezvényre a jelentkezéseket szeptember 8-ig várják.

Tavaly került megrendezésre a Startup Sauna első budapesti rendezvénye. Az Invendor szervezésének köszönhetően idén Szeptember 16-án visszatér az akcelerátor program Magyarországra. Céljuk, hogy felkutassák a legígéretesebb startupokat és meghívják azokat az október 14-én Helsinkiben induló 5 hetes programra.Tovább »

Jelentkezz a Startup Sauna zágrábi versenyére

Jelentkezz a Startup Sauna zágrábi versenyére

A legjobb induló vállalkozásokat keresi zágrábi rendezvényén Európa egyik vezető inkubációs programja, a finn Startup Sauna. A március 26-án megrendezésre kerülő esemény a tudástranszfer és a nemzetközi terjeszkedés lehetőségét kínálja a legjobbaknak.

Ezen a héten lehet még jelentkezi a Startup Sauna zágrábi versenyére. A kiválasztott cégek számára az intenzív felkészítés után Észak-Európa egyik legnagyobb startup eseményén, a Slush-en nyílik lehetősége befektetők előtt prezentálni üzleti ötletét. A 6 hetes vállalkozásfejlesztési program legjobbjai a Szilícium völgyben is lehetőséget kapnak szakmai kapcsolataik építésére és tőkebevonásra. Tovább »


 
 
CC BY NC SA