20 startup mutatkozott be a Seedcamp Budapest-en

20 startup mutatkozott be a Seedcamp Budapest-en

Először érkezett Magyarországra Európa egyik vezető accelerator programja, a Seedcamp. Az október 25-én megrendezésre került Seedcamp Budapest keretén belül 20 startup mutatkozhatott be, továbbá ismerkedhetett meg a Seedcamp mentor hálózatának 70 tagjával.

Először érkezett Magyarországra a Seedcamp, az European Entrepreneurship Foundation (EEF) szervezésének köszönhetően. Az október 25-én megrendezésre került Seedcamp Budapest keretén belül 20 startup kapott lehetőséget, hogy bemutatkozzon, továbbá hogy szakmai tanácsokat kaphasson a Seedcamp 70 fős mentor hálózatának minden tagjától. A szervezőknek nehéz dolguk volt a résztvevő cspatok kiválasztásával a beérkezett több mint 200 jelentkezés közül. A Seedcamp Budapest-re 5 Magyar csapat került be, a többiek 10 másik Európai országból érkeztek.Tovább »

Budapestre érkezik a Seedcamp

Budapestre érkezik a Seedcamp

Budapestre érkezik Európa egyik legnevesebb magvető tőkeprogramja, a Seedcamp. A régiós országok közül először hazánkban kerül megrendezésre a rendezvény, az European Entrepreneurship Foundation szervezésének köszönhetően.

A Seedcamp egy magvető tőkeprogram, amely a korai szakaszban lévő startupokra fókuszál. A program keretén belül csapatonként 50,000 Eurót fektetnek be, 8-10%-os tulajdonszerzés mellett. A mentorok között szerepel többek között Accel partners, Facebook európai képviselője, PayPal, Index Ventures, Sunstone Capital – utóbbi a Prezi.com első befektetője is volt. Tovább »

Két Magyar startup a Seedcamp Berlin-en

Két Magyar startup a Seedcamp Berlin-en

Két Magyar startup, a Webee és az AgentBird is részt vehet az egyik legrangosabb európai startup eseménysorozat, a Seedcamp berlini fordulóhán. A május 15-i megmérettetésen 20 csapat mutatkozik majd be több mint 100 nemzetközileg elismert mentor és befektető előtt.

A Seedcamp egy magvető tőkeprogram, amely a korai szakaszban lévő startupokra fókuszál. A program keretén belül csapatonként 50,000 Eurót fektetnek be, 8-10%-os tulajdonszerzés mellett. A mentorok között szerepel többek között Accel partners, Facebook európai képviselője, PayPal , Index Ventures, Sunstone Capital – utóbbi a Prezi.com első befektetője is volt. Tovább »

Seedcamp Week 2011 nyertesei

Seedcamp Week 2011 nyertesei

A Seedcamp magvető tőke alap szeptember 12-én mutatta be az általuk rendezett Seedcamp Week 2011 három nyertesét. Az esemény döntőjében összesen húsz startup versenyzett a dobogós helyezésekért, amelyekért 25, 15, és 10 ezer Euró díjazás járt.

A verseny pikantériája, hogy a döntőt a leadott szavazatok alapján a GrabCAD nyerte, amely egy B2B piactér termékfejlesztők és CAD tervezők között, azonban cégüknek már sikerült az évben olyan neves befektetőket találniuk mint az Atlas Ventures, a Matrix Partners és a Highline Venture Partners, ezért helyezésükről lemondtak a Horvátországból érkezett Farmeron javára.Tovább »

Seedhack: a Seedcamp pán-európai startup hétvégéje

Seedhack: a Seedcamp pán-európai startup hétvégéje

Európa vezető magvető tőke alapja újabb érdekesnek ígérkező rendezvénnyel bővítette programját. A startup hétvégén 48 óra áll majd rendelkezésére a résztvevő csapatoknak hogy új megoldásokat dolgozzanak ki konkrét üzleti problémákra.

Mi lenne, ha összehoznánk Európa legtehetségesebb fejlesztőit és összevegyítenénk őket különböző üzleti vezetőkkel, hogy termékeket és szolgáltatásokat hozhassanak létre olyan üzleti szektorok számára, amelyeknek nagy szükségük van innovatív megoldásokra? Ebben a környezetben létrejöhetnek-e olyan vállalkozások, amelyek kihasználják ezeket a lehetőségeket?Tovább »


 
 
CC BY NC SA