Startup Weekend Budapest, 2012

Március 30-án immár második alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű Startup Weekend sorozat budapesti eseménye. A két napos program végén mutatkoznak be az elkészült prototipusok a szakmai zsűri előtt.

A Colabs Startup Center szervezésében második alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű Startup Weekend sorozat budapesti eseménye, melynek keretében több mint 50 tapasztalt fejlesztő, designer, marketinges és vállalkozó jön össze egy hétvégére, hogy egymással új csapatokat alakítva jussanak el egy-egy startup ötlettől a termék vagy szolgáltatás beindításáig mindössze 54 óra alatt.

Mindeközben a csapatok nem csak az idővel, de egymással is versenyeznek ami egy olyan intenzív és inspiráló légkört hoz létre amiben nem létezik lehetetlen. Eddig több mint 50.000 szakember vett részt a világszerte közel 500 alkalommal megrendezett eseményen, és az eredmények elképesztőek: a frissen alakult projektek 30%-a olyan jól sikerül, hogy a Startup Weekend után vállalkozásként tovább élnek.

Kiknek szól a rendezvény? Tapasztalt szakembereknek, akik kipróbálnák mire képesek extrém körülmények között. Ötletgazdáknak, akik 3 nap alatt beindítanák projektjüket egy kiváló csapattal. Mindenkinek, aki érzi magában az alkotóvágyat és az elszántságot, hogy új projektbe fogjon.

Az eseményről, programról és a versenyről további információk itt találhatóak.


 
 
CC BY NC SA