Egy éves a StartupCafe

Egy évvel ezelőtt indult el a StartupCafe blog. Igyekeztünk ez alatt az egy év alatt bemutatni a magyar induló online vállalkozásokat és minél több hasznos információval szolgálni a startupok iránt érdeklődők számára. A következő egy évre ugyanez a cél, de egy picit más formában.

Az évfordulók jó alkalmat kínálnak a dolgok értékelésére és a változásra. Ennek jegyében a blog új, színesebb arculatot kap és jobban áttekinthető lesz a szerkezete, továbbá egy új tartalmi egységgel bővül. A jövőben igyekszünk a blog új szekciójában információval szolgálni minél több hazai, illetve a legfontosabb külföldi eseményről a startupok világából.

A blog tartalmilag is változni fog, és a jövőben igyekszünk figyelmünket a hazai induló, garázscéges vállalkozásokra irányítani, hogy azokról minél több ember szerezhessen tudomást.

Mindezek a változások azt is jelentik, hogy a blog egy másik "motorra ül át". A Tumblr remek platformnak bizonyult egy egyszerű blog üzemeltetésére, azonban már többre van szükségünk. Az új rendszer támogatja a cikkek régi címét, így azok megtalálhatóak maradnak, azonban búcsút intünk a Tumblr-nek.

A blog továbbra is a StartupCafe.hu címen, de már megújult formában vár mindenkit. Boldog születésnapot, StartupCafe!


 
 
CC BY NC SA