A Startup Sauna Warmup Budapest nyertesei és résztvevői

Idén október 1-én először került megrendezésre Budapesten a Startup Sauna bemelegítő rendezvénye, a Warmup. Összesen húsz startup mutatkozott be a zsűri előtt, a legjobbak pedig jó eséllyel pályázhatnak az október végén Helsinkiben induló 6 hetes programra.

A Budapest Warmup egésznapos rendezvény volt, amely két részből állt. Délelőtt a rendezvényre bejutott csapatok mutatkoztak be a zsüri előtt, majd az ebédet követően a legjobb tíz csapatnak lehetősége volt egy tanácsadáson résztvennie, ahol személyesen kaphatnak visszajelzést az „eddzőktől”. A nap végére a megszületett a döntés és kihírdették a rendezvény négy nyertesét: az mCule, a Soo Meta, a Mailmill és a Sighter.

A rendezvényre bejutott 20 startup ábécé sorrendben:

  1. BidYourDates
  2. BioTechnoVation
  3. Boomla
  4. BrickFlow
  5. Creative Line
  6. epistoGraph
  7. iDeaPool
  8. i-Sport
  9. Mailmill
  10. mCule
  11. Mixgar
  12. Mobilessence
  13. PRS ERP
  14. Quargo
  15. Sigther
  16. Simple Adserver
  17. Soo Meta
  18. Tapi CRM
  19. Work In Field
  20. Zinbox

A Startup Sauna-t 2010-ben alapították azzal a céllal, hogy „nyílt forrásúvá tegye” az üzletfeljesztést a korai életszakaszban lévő cégek számára Észak-Európában, a Baltikumban és Oroszországban. Szándékuk, hogy befektetőket és tehetségeket vonzzanak a régióba, serkentsék növekedésüket, majd viszzaküldjék őket, hogy azok változásokat vihessenek a hazai piacok életébe.


 
 
CC BY NC SA