Péntekig lehet jelentkezni a Colabs üzleti angyal befektetőknél

Sikeres vállalkozók fektetnének korai fázisban lévő innovatív vállalkozásokba. A Colabs üzleti angyal befektetői 10 és 100 millió Ft közötti magvető tőkét igénylő ígéretes startupokat keresnek. Az első befektetési körre november 30-ig lehet jelentkezni.

Induló innovatív vállalkozások, korai fázisú cégek jelentkezését várják a Colabs körüli üzleti angyalok. A befektetők 10 és 100 millió Ft közötti magvető tőkét igénylő ígéretes startupokat keresnek. Az első befektetési körre november 30-ig lehet jelentkezni, amelyre kifejezett érdeklődéssel várnak cégeket következő területekről:

  • Infokommunikációs technológiák
  • Környezetbarát technológiák
  • Orvosi és laboratóriumi eszközök
  • Bioinformatika
  • Robotika
  • Egyedi ötletek kiemelkedő piaci potenciállal (Formatervezés, digitális média, új anyagok, stb.)

A kiválasztott csapatok tapasztalt szakemberek és sikeres vállalkozók mentorálása mellett teljeskörű termék- és cégfejlesztési támogatást valamint ingyenes irodahasználati lehetőséget és a későbbiekben további tőkebevonási lehetőséget is kapnak.

A program egyedisége, hogy a kezdő vállalkozásokat többek között olyan tapasztalt üzletemberek mentorálják, mint Gerő Viktor, a Vatera korábbi igazgatója, Kovács Zoltán, a Kirowski vezérigazgatója és társtulajdonosa, Gerényi Gábor, az Index társalapítója, Vinnai Balázs az IND Group alapítója, vagy Karafiáth Balázs a Carnation társalapítója.

A programra jelentkezni 2012 november 30-ig lehet a Colabs honlapján.


 
 
CC BY NC SA