Itt vannak a december 5-i Blind Investment verseny döntősei

A Blind Investment célja, hogy több befektető bevonásával induló tőkéhez juttasson vállalkozásokat. A III. Blind Investment szavazási szakaszában 26 projekt küzdött azért, hogy bejusson az első 6 közé, azaz bekerüljön az december 5-i versenyre.

A Blind Investment célja, hogy széles körben lehetővé tegye ötletgazdák számára, hogy több befektető bevonásával induló tőkéhez jussanak elképzelésük megvalósításához. Havi rendszerességű versenyeink a Budapesti Értéktőzsde és az MNG Investments Zrt. együttműködésével kerülnek megrendezésre. Minden második hónapban a nőké a főszerep, így 2012 decemberében az anyukák indulhatnak immár magasabb összegű, hárommillió forintos pénzügyi befektetésért.

A III. Blind Investment szavazási szakaszában 26 projekt küzdött azért, hogy bejusson az első 6 közé, azaz bekerüljön az december 5-i versenyre. Rendkívül szoros volt az állás egészen az utolsó pillanatokig, végül a második körbe a következő projektek jutottak be:

Ők azok, akik december 5-én a BÉT pódiumára állhatnak, és 2 percben előadhatják ötletüket a zsűrinek és a közönségnek. Sikeres felkészülést kívánunk nekik!

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt első két helyezett továbbra is az MNG Investments 3-3 millió forintos befektetését tudhatja magáénak.


 
 
CC BY NC SA