A Brickflow bejutott a Startup Wiseguys accelerator programjába

Egy héttel azutan, hogy a Brickflow bejutott a Start-up Chile inkubátor programba, Észtországból ujabb ajánlatot kapott a csapat: 15.000 euró befektetés mellett részt vehet az észt Startup Wise Guys három hónapos intenzív üzletfejlesztő programjában.

Az észtországi Startup Wise Guys az észak-európai térség egyik legjelentősebb üzletfejlesztő (accelerator) programja. Alapítója a londoni Springboard-ot is vezető Jon Bradford, a mentorok között pedig olyan neves cégek vezetői szerepelnek, mint a PayPal, a SoundCloud, a Flattr, valamint a Stanford University és az Accel Partner szakemberei. A programot követően a csapatok Tallinnban és Londonban is bemutatkozhatnak a befektetőknek, tovabba a két legerősebb vállalkozás két hetet tölthet a Szilícium Völgyben.

A Brickflow multimédia web-alkalmazás alapítói, Kökény Tamás, Langmár Péter és Borbély Mihály Tallinnban kezdi tehát a jövő évet, ahonnan a londoni bemutatkozást követően Santiagoba utaznak, hogy a Startup Chile program keretében folytassák a munkát. Ez a két program mind szakmai, mind pénzügyi szempontból megteremti a vállalkozás nemzetközi fejlődésének lehetőségét.

A Brickflow egy webes alkalmazás, aminek a segítségével multimédia történeteket hozhatunk létre és oszthatunk meg másokkal. Egy virtuális táblára bármilyen videó, fotó, zene, vagy szöveg szabadon felhelyezhető és mozgatható. Az elemeket egymás mellé helyezve egy összefüggő, azonnal lejátszható történet jön létre. Úgy érdemes elképzelni, mint egy Google Docs multimédia tartalmakhoz.


 
 
CC BY NC SA