A litvániai StartupHighway várja a jelentkezéseket

A litvániai StartupHighway március 31-ig várja csapatok jelentkezését üzletfejlesztő programjára. A tizenhárom hónapos programra tíz korai fázisban lévő startup nyer majd felvételt, a jelentkezőket elsősorban az internet és mobil technológiák területéről várják.

A litvániai StartupHighway immár harmadik alkalommal indítja el üzletfejlesztő programját. A jelentkezéseket március végéig várják, a tizenhárom hónapos program május elsején indul Vilniusban.

A StartupHighway egy 100%-ban angyal befektetők által alapított üzletfejlesztő (accelerator) program. Az elmúlt két évben tíz startup végzett, az idén viszont két turnusban dupla annyi startup-ot várnak mint az előző években. A szervezőknek sikerült olyan neveket megnyerni mentoroknak mint Jon Bradford (a Springboard társalapítója), Lauri Antalainen (a GameFounders társalapítója), Lopo Champalimaud (a Wahana vezetője és társalapítója), Toivo Annus (a Skype társalapítója). A mentorok teljes listája a program honlapján olvasható.

A programba tíz korai fázisban lévő startup nyer felvételt, a jelentkezőket elsősorban az internet és mobil technológiák területéről várják. A kiválasztott csapatok 14 ezer Euró befektetéshez és ingyenes irodahasználathoz jutnak a program három hónapos időtartama alatt, cserébe 10%-os tulajdonrészért.

Akik még nem érzik késznek magukat, ne csüggedjenek, ebben az évben még egy alkalommal lehetőség lesz jelentkezni a programra. Akiknek felkeltettük érdeklődését, látogasson el a program honlapjára jelentkezni, vagy csak további információkért.


 
 
CC BY NC SA