Versenyt és konferenciát szervez startupoknak az IVSZ

Első alkalommal rendez az IVSZ konferenciát és a hozzá kapcsolódó versenyt startupoknak azzal a céllal, hogy felkarolja és mentorálja az ígéretes magyar cégeket. A versenyre bárki jelentkezhet a kitöltött prezentációs anyagával.

Startupoknak rendez versenyt, majd annak lezárásaként 2013. április 4-én egy konferenciát az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ). A cél, hogy összekösse az ötleteik megvalósításához tőkét kereső induló vállalkozásokat a potenciális befektetőkkel.

Az IVSZ Startup Konferencia keretein belül 5 csapat mutathatja meg magát a szervező vállalkozókból, befektetőkből és fejlesztőkből álló bizottsága előtt. A bemutatkozás előtt szakmai, üzleti és mentori tanácsot is kapnak a kiválasztott résztvevők. A versenyre bárki jelentkezhet a kitöltött prezentációs anyagával. A kiválasztásnál előnyt jelent, ha egy rövid bemutatkozó videot is be tudnak mutatni.

A pályaműveket egy befektetőkből és fejlesztőkből álló bizottság bírálja el, és kiválasztja azt az öt startupot, amely lehetőséget kap az április 4-én megrendezendő konferencián a bemutatkozásra.

A kitöltött prezentációs anyagokata startupverseny@ivsz.hu e-mail címre kell elküldeni 2013. március 10-én éjfélig, a bemutatkozó videókat pedig a YouTube-ra pedig kell feltölteni, a pályázatban csak a videó linkjét kell feltüntetni. A pályázat benyújtása és a rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetesen jelentkezni kell.


 
 
CC BY NC SA