10 csapat a Smartmobil konferencia startup versenyének döntőjében

A Smartmobil konferencia elsőként rendez a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét. A szervezőknek nem volt egyszerű dolguk, több tucatnyi projektből választották ki azt a tíz csapatot, akik bejutottak a startup verseny döntőjébe.

Az idén immár negyedik alkalommal rendezett szakmai konferencia rövid idő alatt Magyarország legnagyobb mobiltechnológiai rendezvényévé nőtte ki magát. A Smartmobil szervezői 2013-ban azonban még magasabbra helyezik a lécet azzal, hogy Közép-Kelet-Európában elsőként rendeznek a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét, ahol a környező országok legjobb mobilprojektjei is bemutatkozási lehetőséget kapnak.

A szervezők több tucatnyi projektből választották ki azt a tíz csapatot, akik bejutottak a startup verseny döntőjébe. Április 4-én a RAM Colosseum nagytermében délután két órától az alábbi csapatok fognak prezentálni:

  1. Sighter
  2. Pilocopter
  3. RoadRecord
  4. Statzup
  5. Learn Invisible
  6. Mobilengine
  7. iBlueOpen (Video)
  8. Sopreso
  9. Egérút
  10. TxtFeedback

A startup tematikán kívül természetesen a mobiltechnológia területének minden egyéb szegmenséről is szó lesz a konferencián. Az ágazat iránt érdeklődők rengeteg előadáson vehetnek részt, melyek keretében konkrét esettanulmányokról, adatokról és használható gyakorlati tapasztalatokról esik majd szó.

Frissítés

A nap végére a megszületett a döntés és kihírdették a rendezvény nyerteseit. Első lett az iBlueOpen, második a Sighter, harmadik pedig a Mobilengine. A Pilocopter kapta meg a finn Startup Sauna accelerator különdíját. Gratulálunk a nyerteseknek!


 
 
CC BY NC SA