E-kereskedelmi fejlesztés nyert a Magyar Innovációs TechShow-n

Szenzoros adatkezelő, parkolássegítő, e-kereskedelmi fejlesztés és virtuális 3D tükör kapott díjat az 5. alkalommal megrendezett Magyar Innovációs TechShow kiállításon kedden Budapesten - közölte a szervező Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMKlaszter).

A Mobilitás és Multimédia Klaszter immár ötödik alkalommal rendezte meg az ország egyik legfontosabb IT eseményét, a Magyar Innovációs TechShow-t, amely a legfrissebb és legígéretesebb magyar info-kommunikációs termékek és szolgáltatások számára kínál bemutatkozási lehetőséget. A rendezvény célja a magyarországi digitális ipar legújabb, legizgalmasabb, már kézzelfogható eredményeinek felvonultatása a szakmai közönség, a hazai és nemzetközi befektetők, a média és az érdeklődő nagyközönség előtt.

Az újságírókból, befektetőkből, startup-tanácsadókból és IT szakemberekből álló zsűri az idén 50 pályaműből választotta ki a kiállításon bemutatkozott 21 új fejlesztést:

A szakmai zsűri a legjobbnak a ShopDash nevű e-kereskedelmi fejlesztést találta. A leginnovatívabb megoldást elismerő közönségdíjat pedig az adatgyűjtő és összegző rendszert fejlesztő Cubilog csapata kapta.

A legjobb prezentációért járó díjat az Iparking elnevezésű intelligens parkolási programot bemutató Szabó Sándornak ítélték. A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. különdíját a Fitnect-3D Virtuális Tükör érdemelte ki, amellyel otthon online "felpróbálható" az áruházban kiválasztott ruha.

A TechShow a szakmai kiállítás mellett helyet adott számos előadásnak és kerekasztal-beszélgetésnek is.


 
 
CC BY NC SA