A 16 legfontosabb dolog, amit tudnod kell a startupokról

A Nemzeti Innovációs Hivatalnak köszönhetően jelent meg "A 16 legfontosabb dolog, amit tudnod kell a startupokról" címmel egy kiadvány, amely az alapvető információkat igyekszik összefoglalni az érdeklődők számára. A kiadvány letölthető PDF formátumban.

A Nemzeti Innovációs Hivatalnak köszönhetően jelent meg nemrég egy 52 oldalas kiadvány, amely az alapvető információkat igyekszik összefoglalni az érdeklődők számára. Az Innotrends 2013 rendezvényen jelentették be a az információs füzet megjelenését, amelyet minden startuppernek érdemes végiglapozni. “A 16 legfontosabb dolog, amit tudnod kell a startupokról” nem egy hagyományos startup könyv, inkább egy kedvcsináló összefoglaló azoknak, akik most vágnak bele a nagy kalandba.

A kiadvány elég jól áttekinti a lehetőségeket, ötleteket és tanácsokat ad a startuppereknek, lépésről lépésre végigvezetve őket a startup élet minden fejezetén. A 16 fejezet és a szómagyarázó egyszerű és érthető válaszokat ad mindannyiunkban felvetődő kérdésekre, s újakat vet fel azok számra, akik komolyan gondolják a startup életet.

A kiadványon érződik, hogy szerzője évek óta a startup élet mindennapjaiban él, követi a sikereket és kudarcokat. Szórakoztató, érdekes és tanulságos részletességgel járja körbe a témákat. A könyv boltokba nem kerül, a kiállítás után – mivel az első kiadás minden példánya elfogyott újra nyomják és szakmai rendezvényeken, remélhetőleg közösségi irodákban is hozzájuthattok majd.

A kiadvány letölthető PDF formátumban.


 
 
CC BY NC SA