A nagy Growth Hacking útikalaúz

A "growth hacker" annyira új fogalom, hogy még szavunk sincs rá, pedig 2010-ben alkotta Sean Ellis. Azok a profik, akikre a cégednek szüksége van ahhoz, hogy nagyon gyors növekedést érhess el. Erről írt most online könyvet Neil Patel és Bronson Taylor.

A startup világ újraértelmezi a marketinges fogalmát. Nem elég a SEO, a marketing és az online média egyes szeleteihez érteni, az egészet át kell látnia egy jó growth hackernek. A growth hacker annyira új fogalom, hogy még szavunk sincs rá, pedig 2010-ben alkotta Sean Ellis. Valami olyasmit takar a fogalom, amit sikergyárosnak, növekedés generálónak mondhatnánk. Azok a profik, akikre a cégednek szüksége van ahhoz, hogy nagyon gyors növekedést érhess el, határok és regionális piacokon túl mutató stratégiákkal.

Erről írt most egy 30,000 szavas online könyvet a terület két nagyágyúja, Neil Patel (Crazy Egg and KISSmetrics) és Bronson Taylor (Growth Hacker TV). A "The Definitive Guide to Growth Hacking" egy remek kiadvány, ami bárki számára eelérhetővé teszi a growth hacking technikák teljes gyüjteményét.

A szerzők már az első mondataiban megkérdőjelezik, hogy elegendők-e ma általánosan használt technikák, a SEO, a linképítés és a content marketing önmagában előre viszi-e a cégeket. Az ezt követő 10 fejezetben aztán részletesen ki is fejti, hogy miért is gondolja, hogy ma már lényegesen nagyobb és átfogóbb tudásra lenne szükségünk a sikerhez. A kiadvány minden egyes fejezete egy önálló egység, ami részletekbemenően ismertet egy-egy területet, legjobb azonban ha legalább egyszer sorban elolvassuk azokat.

The Definitive Guide to Growth Hacking

A hasznos kézikönyv csak online jelent meg, Patel azonban kiválóan tudja, hogy marketingesként, tanácsadóként a legjobb módszert választotta, hogy a leendő ügyfeleit az oldalára csábítsa. Patel a Techcrunch tanácsadójaként szerzett elismerést nemzetközi szinten. Nagy szerepe volt a technológiai portál befuttatásában, szokatlan technikái nagyban segítették az oldal nemzetközi sikerét. Ezeket a tudásokat osztja most meg az igen részletesen felépített online könyvében, amit mindenkinek ajánlunk, aki szeretné oldalát ismertebbé, sikeresebbé tenni.


 
 
CC BY NC SA