Még 3 napig lehet jelentkezni Magyarország alkalmazásversenyére

Még van idő jelentkezni az ország legnagyobb platformfüggetlen alkalmazásversenyére, az Appra magyar!-ra. A nevezés határideje 2013. november 15. A beérkezett pályázati anyagokat ötfős szakmai zsűri bírálja el és a felhasználók is leadhatják majd voksaikat.

November 15-ig lehet még jelentkezni a Microsoft és az Apple hazai leányvállalatainak egyedülálló összefogása révén elindított, az ország legnagyobb platformfüggetlen alkalmazásversenyére, az Appra magyar!-ra. A program kiírója az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), míg a fővédnök tisztséget a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium látja el.

Az Appra magyar! segítségével országos ismertséget szerezhetsz magadnak, cégednek és alkalmazásodnak, szakmai ösztöndíjprogramban vehetsz részt, és ha a te appod bizonyul a legjobbnak, kollégáddal kiutazhatsz az Európa legrangosabb ICT eseményeként számon tartott barcelonai Mobile World Congress-re. A Sanoma közönségdíj győztese, a kategórianyertesek és a zsűri által legjobbnak ítélt app fejlesztői bemutatkozási riportlehetőséget kapnak az InfoRádióban.

Az Appra magyar! versenyre 100 százalékban magyar fejlesztésű, magyar nyelvű applikációk jelentkezését várják, amelyeket 2012. július 1. után publikáltak valamely alkalmazásboltban. Öt kategóriában lehet indulni, egy alkalmazás akár több kategóriában is nevezhető:

  1. Élet/Mód: minden, ami a mindennapi életünk során hasznos vagy érdekes lehet
  2. Közhasznú: gyógyítást, fogyatékkal élők életét, közügyekben való eligazodást segíti
  3. Játék: minden, ami szórakoztató
  4. Üzleti: üzleti vagy egyéb munkát segítő alkalmazások. (pl. banking, produktivitás)
  5. Oktatás: gyerekek vagy felnőttek tanulását segítő és támogató alkalmazások

A részletes versenykiírás itt olvasható, a legfrissebb híreket az Appra magyar! honlapja mellett Facebook oldalunkon olvashatod. A nevezés határideje: 2013. november 15. A beérkezett pályázati anyagokat ötfős szakmai zsűri bírálja el, és a felhasználók is leadhatják voksaikat. A díjakat a magyar gazdaság, az iparág és a szakmai sajtó képviselőinek jelenlétében a december 5-i gálán adják majd át.


 
 
CC BY NC SA