StartupKlub: 6 vállakozás mutatkozhat be havonta szakújságíróknak

Startup sajtóklub indult Budapesten, ahol havonta 6 kezdő vállakozás mutatkozhat be szakújságíróknak. A klub a hazai startup vállalkozásokat támogatja média megjelenéssel: a startupokról készült cikkek és riportok 1 nap alatt 3 millió olvasót érnek majd el.

Startup sajtóklub indult Budapesten, ahol szakújságírókkal találkozhatnak kezdő vállalkozások, startup-ok. Minden hónapban 6 csapatnak lesz lehetősége arra, hogy a hazai médiának klubkörnyezetben, könnyed prezentációval bemutatkozzon. A szakújságírók olyan magyar kezdő, startup vállakozásokat keresnek, akiknek meg van a képességük ahhoz, hogy ötletteikkel olyan értékeket teremtsenek.

A hat arra érdemes vállalkozást egy válogatáson választja ki a sajtó és a közösség közösen. Egy virtuális asztalra kerül fel minden pályázat. Ezt az asztalt a pályázók, a hazai média meghatározó szereplőiből álló szakértői zsűri és a teljes közösség látja, olvassa, hozzászól és értékeli. Ennek az aktivitásnak az eredménye választja ki azt a hat legrátermettebb vállalkozást, akik a sajtóklubban a sajtó előtt prezentálhatnak.

Ezt követően a startupokról készült cikkek és riportok 1 nap alatt 3 millió olvasót érnek majd el.

A rendezvénysorozaton első alkalommal hat startup mutatkozott be szakújságíróknak egy kellemes helyen a Gozsdu Udvarban. A profi 20-30 perces bemutatkozót tartott csapatok:

  1. Brozie
  2. Creative World
  3. Smartshopper
  4. Smart Vineyard
  5. Karma Platform
  6. Limes

A klub a hazai startup vállalkozásokat támogatja és értékteremtő közösséget is épít. A közösség tagjai a sajtó képviselői és a startuperek mellett azok a véleményvezérek, inkubátorok, tanárok, diákok, barátok és családtagok, akik aktivitásukkal szívesen hozzájárunlnak a hazai startup környezet további fejlődéséhez. A Startup Sajtóklub minden hónapban egy alkalommal kerül megrendezésre.

Ha startup vagy, kerülj be a közösségbe és pályázz, hogy bejuthass a következő 6 legjobb közzé - vagy csak oszd meg a véleményed és értékeld a többieket!


 
 
CC BY NC SA