A Traction Tribe két startup kijutását finanszírozza a Tech Match-re

Mindössze 3 nap van a jelentkezési határidőből a Tech Match-re, melyet a US Market Access Center szervez külföldi startupoknak azzal a céllal, hogy összehozza az európai vállalkozókat a olyan nagy cégek vezetőivel. Jelentkezni 2014 január 2-ig lehet.

Mindössze 3 nap van a 2014. január 2-i jelentkezési határidőből a Tech Match-re, melyet a US Market Access Center szervez kifejezetten külföldi startupoknak azzal a céllal, hogy összehozza az európai vállalkozókat a olyan nagy cégek vezetőivel mint az Amazon, SingTel, Qualcomm, Adobe, Fujitsu, Sony, Intel, Microsoft – és még sokan mások. A sikeres szereplés eredménye akár azonnali szerződéskötés, vagy amerikai tőkebefektetés is lehet.

A Traction Tribe segítségével most lehetőséget biztosít két magyar startupnak, hogy résztvegyen a 2014-es Tech Match-en. A versenyre nevező, első két helyezett magyar vállalkozások közül négy fő részére az újonnan indult Traction Tribe akcelerátor fizeti az útiköltséget és a szállást a február 3. és 6. között Silicon Valley-ben megrendezett döntőre.

A Traction Tribe a Nemzeti Innovációs Hivatal támogatásával nevezte be Magyarországot a Tech Match 2014 rendezvényre. A jelentkezések elbírálását teljes egészében az amerikai szervezők csinálják, abba még a magyar szervezők sem szólhatunk bele. A résztvevő startupok közt nincs amerikai, csak Írország, Csehország, Németország és Magyarország küld startup-okat.

Jelentkezni 2014 január 2-ig lehet erre a linkre kattintva. Előtte figyelmesen olvassátok el az angol nyelvű felhívást és tájékoztatót a ami itt található.


 
 
CC BY NC SA