Hungarian Cloud Award 2014: verseny felhő alapú megoldásoknak

Az idén is keresi a legjobb hazai cloud szolgáltatókat és vállalati felhasználókat a EuroCloud Magyarország Egyesület. A 2014-es pályázat kiemelt témái az innováció és kiberbiztonság. A Hungarian Cloud Award 2014-re április közepéig várják a nevezéseket.

Az idén is keresi a legjobb hazai cloud szolgáltatókat és vállalati felhasználókat a EuroCloud. A EuroCloud Magyarország Egyesület – az európai EuroCloud Europe szervezet hazai tagszervezete – 2011-ben jött létre Magyarországon: az egyesület célja a cloud computing technológiák és üzleti modellek hazai piacon történő népszerűsítése.

A pályázatok a EuroCloud Magyarország Egyesület által felkért – neves szakértőkből, üzletemberekből és véleményformálókból álló – bírálóbizottság elé kerülnek, akik értékelik a pályázatokat és döntenek a EuroCloud Award 2014 díjak odaítéléséről.

A legjobb hazai cloud szolgáltatásokért járó díjakat első alkalommal 2012-ben osztották ki. Az első díjazottak részt vehettek az európai szintű EuroCloud Award versenyen is. A 2014-es pályázat kiemelt témái az innováció, illetve a kiberbiztonság. A nevezéseket az alábbi kategóriákba várják.

  • Best Cloud Player
  • Best Cloud Startup
  • Best Private Sector Cloud Story
  • Best Public Sector Cloud Story
  • Future Digital Business (Best Cloud User)
  • Különdíj: Best Cloud Security Concept
  • Különdíj: Best Cloud Competence Center

A Hungarian Cloud Award 2014 díjak átadására 2014. április 29-én 16 órai kezdettel, a Demola Budapestben megrendezendő Hungarian Cloud Award 2014 díjátadón, a hazai cloud iparág és a sajtó képviselőinek jelenlétében kerül sor. A Hungarian Cloud Award díjazottak meghívást kapnak és pályázhatnak a European Cloud Award díj elnyeréséért, továbbá a hazai nyerteseknek az egyesület kifizeti a European Cloud Award díjra történő pályázat nevezési díját is.

Pályázatot nyújthat be az első négy kategóriában bármely vállalat, amely Magyarországon folytat üzleti tevékenységet és cloudszolgáltatások nyújtásával és értékesítésével foglalkozik, illetve a Future Digital Business (Best Cloud User) kategóriában bármely Magyarországon bejegyzett vállalat, amely saját célra bevezetett és aktívan használ cloud szolgáltatást. A Best Cloud Startup kategóriában csak a 2011-ben vagy azt követően alapított cégek indulhatnak. A pályázatokat angol nyelven, online lehet benyújtani, legkésőbb 2014. április 15-én éjfélig. A részletes pályázati kiírás, illetve a pályázati feltételek a verseny honlapján olvashatóak.


 
 
CC BY NC SA