Április 17-én ismételten Budapestre látogat a Startup Sauna

Április 17-én ismételten Budapestre látogat a Startup Sauna csapata, hogy felkarolja az ország legígéretesebb startupját és Finnországba, vagy akár a Szilícium-völgybe vigye, hogy ott is bizonyíthasa a világ nagyjainak: ő a következő magyar sikersztori.

Április 17-én ismételten Budapestre látogat a Startup Sauna csapata, hogy felkarolja az ország legígéretesebb vállalkozóit és az Angry Birds vagy a Nokia hazájáig, vagy akár a Szilícium-völgyig repítse. Csütörtökön 9 órától a budapesti Finn Nagykövetségen (1118 Budapest, Kelenhegyi út 16/A) minden odalátogató találkozhat a Startup Sauna finn nagyágyúival és megnézheti miből lesz a cserebogár.

A Startup Sauna 2012-ben kezdte meg a közép-kelet európai régió feltérképezését az InVendor segítségével Budapesten és azóta több mint fél tucat magyar vállalkozásnak adtak lehetőséget, hogy részt vegyenek a Startup Sauna öt hetes non profit accelerátor programjában Helsinkiben. A csütörtökön kiválasztott vállalkozásokra is ez a megtiszteltetés vár. Sőt, aki jól teljesít Helsinkiben, az prezentálhat a Slush konferencián, majd megugorhatja a világot jelentő deszkákat és kiruccanhat a Szilícium-völgybe, hogy ott is bizonyítsa a startup világ nagyjainak, hogy ő a következő magyar sikersztori.

A rendezvényen a szakértők által előzetesen kiválasztott vállalkozások 3 percben fognak bemutatkozni a délelőtt folyamán. A délelőtti, nyilvános programon való részvétel a biztonsági előírások miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Kérünk minden érdeklődőt, hogy legkésőbb 16-án (szerda) 12 óráig jelezze részvételi szándékát a szervezők felé.

Délután a legjobb 10 vállalkozást egy zártkörű workshopon véleményezi és tanácsokkal segíti a neves szakemberekből álló coach csapat, akik között ott lesz, David Trayford a thehub.hu alapítója, Bognár Botond a Singularity University magyarországi nagykövete, Szabó Balázs, a magyar startup ökoszisztéma fiatal titánja és Imre Zsombor, az InVendor alapítója.

A nap végén kiderül ki kapja a lehetőséget, hogy Helsinkibe látogasson. Este 18 órától a program újra nyilvánossá válik: együtt ünnepli a magyar startup közösség a győztest az Ellátó kertben.


 
 
CC BY NC SA