Felhő alapú üzleti alkalmazások számára hirdet versenyt a Telekom

Nemzetközi versenyt hirdetett a Telekom Magyarországon és öt másik régiós országban. 10 millió forint értékű kommunikációs kampányt és a krakkói hub:raum inkubátor 80.000 eurós befektetését nyerhetik meg a legjobbak. A jelentkezéseket május 22-ig várják.

Üzleti appok versenye” címmel alkalmazásfejlesztő versenyt hirdet a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió hat országában, amelynek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére. A versenyre olyan felhő alapú technológiákon alapuló üzleti célú alkalmazások jelentkezését várják, amelyek könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a kis- és közepes vállalkozások napi tevékenységét.

A versenyben a Deutsche Telekom, valamint hazai leányvállalata, a Magyar Telekom több tízezer euró értékű nyereményt oszt ki azok között a fejlesztők között, akik a legjobb üzleti célú alkalmazásokat (és az azt kiszolgáló online szolgáltatást) álmodják meg, a legjobbak számára pedig partneri viszonyt kínál a szolgáltató.

A magyar győztes egy 10 millió forint értékű reklám kampányhoz juthat hozzá a Magyar Telekom jóvoltából. A legjobb nemzetközi startup kategória győztesét pedig a krakkói hub:raum inkubátorház akár 80.000 euróval segíti a termékének piacra juttatásában.

A verseny kiváló lehetőség mindazoknak a fejlesztőknek, akik népszerűsíteni kívánják applikációikat, hiszen a Telekom a legjobb, nemzetközi és hazai fronton is használható app fejlesztőjét segíti a piacra lépésben, hogy a megálmodott alkalmazást értő, és azokat majd használó üzleti közönség elé vigyék.

A pályázatra olyan alkalmazással vagy szolgáltatással lehet jelentkezni, amely legfeljebb 250 fős cégeknek szól, böngészőben és/vagy mobil alkalmazásban, illetve táblagépen érhető el és rendelkezik felhő alapú infrastruktúrával is. Pályázni nem csak kész megoldással, hanem fejlesztés alatt lévő projekttel is lehet. A tíz legtöbb szavazatot szerző app közül a nemzetközi és az országonkénti győztest egy szakmai zsűri választja meg. A pályázatra május 22-ig lehet jelentkezni, a részletes feltételek az Üzleti app oldalán, a sikerfal.hu-n érhetőek el.


 
 
CC BY NC SA