V4 startup napot szervez Rotterdamban a holland AltEx csoport

A holland AltEx Csoport és az Erasmus Centre for Entrepreneurschip (ECE) nemzetközi hálózattal rendelkező szervezet támogatásával V4-es startup napot szervez 2014. szeptember 25-én Rotterdamban. A jelentkezéseket 2014. augusztus 15-ig várják.

Felhívjuk minden induló innovatív vállalkozás figyelmét, hogy a közép-európai start-up platformot indító rotterdami AltEx Csoport és az Erasmus Centre for Entrepreneurschip (ECE) nemzetközi hálózattal rendelkező szervezet támogatásával, a Hágai Magyar Nagykövetség az érintett külképviseletekkel együttműködve 2014. szeptember 25-én Rotterdamban V4-es Start-up napot szervez.

A V4 Startups rendezvény során bemutatásra kerül a négy visegrádi ország tőkevonzó szervezete és eszközrendszere, majd országonként 10-12 előzetesen kiválasztott start-up vállalkozás kap részvételi, illetve rövid bemutatkozási lehetőséget a résztvevő kockázati tőkebefektető és üzleti angyal hallgatóság előtt. Az eseményen egyéni megbeszélésekre és networkingre is lehetőséget biztosítanak a szervezők. Részletes információ és előzetes programterv a rendezvény honlapján található.

A rendezvényen való részvételben érdekelt vállalkozásoknak 2014. augusztus 15-ig kell jelentkezniük az angol nyelvű jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezés elfogadásáról vagy esetleges elutasításáról elektronikus visszajelzést kapnak az érintettek. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, és az egynapos rendezvény hollandiai kiutazási költségeinek a résztvevő általi kigazdálkodását igényli.

További információt a hazai érdeklődők számára a NIH munkatársa és a hágai magyar nagykövetség külgazdasági szakdiplomatája tud adni a fodor.zoltan@nih.gov.hu vagy a peter.szabo@hita.hu e-mail címeken.


 
 
CC BY NC SA