Jelentkezz a 20,000 € díjazású iiAwards startup versenyre Párizsban

A Paris Region Lab inkubátor szövetség által szervezett iiAwards 20,000 € fődíjat és bemutatkozási lehetőségeket nyújt Párizsban a a 30 fős, befektetőkből és elismert cégvezetőkből, álló nemzetközi zsűri előtt. A jelentkezéseket október 17-ig várják.

Nemzetközi startup-versenyen való részvételi lehetőségre tett közzé felhívást a Paris Region Lab inkubátor szövetség. A párizsi régió egyik legjelentősebb inkubátor szövetsége által meghirdetett iiAwards (International Innovation Awards) verseny az első olyan lehetőség, amely a nemzetközi ökoszisztémát célozza.

A versenyre jelentkezők közül 20 középdöntős projekt kerül kiválasztásra, akik bemutatkozhatnak a december 1-2. között hagyományosan megrendezésre kerülő Grands Prix de l'Innovation 2014 startup eseményen a 30 fős, befektetőkből, elismert cégvezetőkből, újságírókból álló nemzetközi zsűri előtt.

A 20 középdöntős közül 6 startup kap 3 hónapos lehetőséget a Paris Region Lab által menedzselt inkubátorok egyikében eltölteni. A 6 döntős startup továbbá az iiAwards ceremónia keretében 1500 fős közönség előtt pitch-elhet a 20,000 eurós fődíjért.

Ezen túlmenően a 20 kiválasztott személyesen is megismerkedhet az Open Innovation Club tagjaival, amely szervezetet a legnagyobb francia – nemzetközi cégek vezetői hozták létre a fiatal tehetségek, innovatív projektek támogatására.

A Paris Region Lab a párizsi régió egyik legjelentősebb inkubátor szövetsége, amely eddig több mint 500 induló vállalkozást segített a növekedési fázisban, amelynek köszönhetően 4300 új munkahelyet teremtettek a régióban. Ezek az innovatív vállalkozások 404 milló euró forgalmat és 49 millió euró befektetést realizáltak 2013-ban. A Paris Region Lab célja a versennyel az innovatív vállalkozások számának növelése Párizs régióban és tovább színesíteni a régió gazdaságát.

A jelentkezéseket október 17-ig várják a szervezők az  iiAwards honlapján, ahol további információk is olvashatóak az versenyre.


 
 
CC BY NC SA