Jelentkezz a Visegrad Startups "V4 TechMatch" programjára

A Visegrad Startups szervezésében kerül megrendezésre idén áprilisban a V4 TechMatch Silicon Valley. Minden visegrádi országot 3-3 innovativ vállalkozás fog képviselni a Szilícium-völgyben, ahol lehetőségük lesz bemutatkozniuk a helyi befektetők előtt.

A Visegrad Startups szervezésében kerül megrendezésre idén áprilisban a V4 TechMatch Silicon Valley, ami 12 innovatív vállalkozásnak biztosít lehetőséget, hogy a kiutazzanak a kaliforniai Szilícium-völgybe és ott mutatkozzanak be helyi befektetők előtt.

A program egy átfogó V4 akció terv része, melynek célja hogy elősegitse és megteremtse a visegrádi, közel-keleteurópai régió startup ökoszisztémáinak globális jelenlétét. Minden országot 3-3 innovativ vállalkozás fogja képviselni, így a magyar oldalról is 3 innovativ vállalkozás kerül kiválasztásra.

A programra kifejezetten olyan befeketetést kereső a technologiai cégek jelentkezését várják, melynek megoldása innovativ és gyorsan skálázható, valamint a céget annak vezetői professzionális szintü angol tudással prezentálni tudják.

Az elbírálás során a bírálóbizottság figyelembe veszi továbbá a 2014-ben elért többleteredmény/többletárbevétel, egyéb műszaki, gazdasági előnyök szempontjai mellett az innováció eredetiségét, újszerűségét. A részvételi jelentkezések értékelésében részt vesz a Magyar Innovációs Szövetség Startup Kultúra Közösség panelje is.

A jelentkezés során előnyt élveznek azok a cégek melyeknek már létező nemzetközi jelenléte és értékesitése van. A részvétel feltétele, hogy a jelentkező vállalkozás 2010. január 1. után került bejegyzésre Magyarországon.

A V4 TechMatch Silicon Valley programra 2015. január 31-ig lehet jelentkezni a jelentkezési lap maradéktalan kitöltésével.


 
 
CC BY NC SA