A TiJöttök! innovációs verseny kaput nyit a nemzetközi piacok felé

Az Entrepreneurship Foundation Hungary 2015-ben első alkalommal hirdeti meg a TiJöttök! program folytatásaként innovációs projekt versenyét, amelynek célja, hogy feltárja, bemutassa, majd díjazza az innovatív termékeket, technológiákat, szolgáltatásokat.

Idén első alkalommal hirdeti meg TiJöttök! címmel innovációs projekt versenyét az Entrepreneurship Foundation Hungary, amelyben feltárásra, bemutatásra és díjazásra kerülnek azok az innovatív projektek, amelyek jelentős mértékben hozzájárulhatnak majd a nemzetgazdaság versenyképességéhez, illetve a magyar technológiaexport növekedéséhez.

A TiJöttök! Innovációs Projektverseny pályázatára 3 kategóriában – digitális város, egészségipar, agrár- és élelmiszeripar – olyan minimum pilot fázisában lévő termékekkel, technológiákkal vagy szolgáltatásokkal lehet pályázni, amelyek nemzetközi piacra lépés előtt állnak.

A szakmai zsűri mindhárom kategóriában kiválasztja a legjobb három projektet, amelyekről kisfilmek készülnek. Az ezek közül, közönségszavazással kiválasztott három Innovációs díj győztese, nemzetközi tanulmány úton vehet részt, így számukra lehetőség nyílik arra, hogy visszajelzést kaphassanak projektjükről nemzetközi piaci környezetben, illetve akár együttműködő partnereket találjanak a külpiacra juttatásukhoz. A közönségszavazásra idén áprilisban kerül majd sor.

A verseny különdíjai a HIPAVILON Kft. által felajánlott szellemi vagyon audit elkészítése, az Agrotechfood Zrt. teljes körű projekt- vagy start-up inkubációs szolgáltatása, illetve a Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központnál konzultációs programban való részvétel. A pályázat nyitott magán-, és jogi személyeknek egyaránt.

A versenyre és a gyakornoki programra 2015. február 15-ig lehet nevezni. A pályázati feltételek és bővebb információk a verseny.tijottok.hu oldalon találhatók.


 
 
CC BY NC SA