Meghosszabbított határidő a Climate Launchpad ötletversenyén

Meghosszabbított határidővel, május 25-ig várják a jelentkezéseket a ClimateLaunchpad fenntarthatósági-innovációs ötletversenyre, melynek célja, hogy megtalálják mindazokat, akik a klímaváltozás kihívásaira válaszoló üzleti ötleteket fejlesztettek ki.

Meghosszabbított határidővel, május 25-ig várják a jelentkezéseket Európa legnagyobb fenntarthatósági-innovációs ötletversenyre, a ClimateLaunchpad-re, melynek célja, hogy Európa szerte megtalálják mindazokat, akik a klímaváltozás kihívásaira válaszoló üzleti ötleteket fejlesztettek ki.

A verseny, ahova Európa 25 országából, több mint 1000 jelentkezőt várnak, egy nemzetközi döntővel zárul. Az első 3 helyezett 10000, 5000 és 2500 eurót kap, de ennél értékesebb, hogy egy két napos üzleti bootcamp mellett, egy ingyenes üzleti „gyorsító” programba is bekerülhetnek a legjobbak, mely felvértezi őket a szükséges tudással ahhoz, hogy az ötletükből sikeres vállalkozás épüljön.

„Már a jelentkezések számában is látszik, hogy mennyire aktívak és elkötelezettek egy-egy ország pályázói abban, hogy az ötletelés szintjéről elmozdulva a szakmai megvalósítás útjára lépjenek. Mivel a jelentkezések száma Magyarországon az első határidő lejárta előtt ugrott meg igazán, ezért éltünk azzal a lehetőséggel, ami elvileg minden ország számára adott, hogy még 10 nappal kitoljuk a határidőt. Nem titkolt reményünk, hogy ezzel is növelhetjük a nemzetközi mezőnyben a magyar pályázók számát!” – mondta el Kovács Zoltán a versenyt szervező Climate-Kick program vezetője.

Jelentkezési feltételek a ClimateLaunchpad fenntarthatósági-innovációs ötletversenyre és a program további részletei a ClimateLaunchpad weboldalán érhetőek el.


 
 
CC BY NC SA