Jelentkezz az OpenAxel startup versenyére október 30-ig

Az OpenAxel a 30 legígéretesebb európai digitális startup-ot keresi. A verseny első 30 helyezettje equity-free támogatásban részesül, míg a kilenc legsikeresebb résztvevő további személyre szabott díjazást kap. A jelentkezési határidő 2015. október 30.

Sikeres digitális startup vagy? Úgy érzed, hogy egy nemzetközi versenyben is megállnád a helyed? Egy egyszerű kérőív kitöltésével, hosszas adminisztrációtól mentesen pályázhatsz most az OpenAxel nemzetközi startup versenyen, amelynek fődíja egy kaliforniai utazás: tanulás, tapasztalat, kapcsolatépítés, kikapcsolódás!

A nyeremények közül kiemelendő az egyhetes üzleti boot camp Silicon Valley-ben, a világszínvonalú mentoring lehetőségek, top CEO-k coachingja, bemutatkozási lehetőség digitális fókuszú nagyvállalatok és befektetők előtt, és végül, de nem utolsó sorban kiemelt megjelenési lehetőség Európa legjelentősebb releváns rendezvényein.

Az első OpenAxel startup versenyre 2014-ben több, mint 40 magyar startup pályázott és a nemzetközi megmérettetésben az elődöntő 12 startupja közé kettő, a döntőbe 2 (az Angl és a Sopreso), míg a végső nyertes kilenc startup közé végül egy magyar startup – a Sopreso - jutott be.

A jelentkezés egyszerűbb, mint valaha! A regisztrációt követően mindössze néhány a team-re és a business-re vonatkozó kérdést kell megválaszolni a jelentkezéshez. A jelentkezés gyorsítása érdekében lehetőség van pl. a CrunchBase vagy egyéb hasonló adatbázisba már feltöltött profil linkjének megadására is.

A verseny első 30 helyezettje equity-free támogatásban részesül, míg a kilenc legsikeresebb résztvevő további személyre szabott díjazást kap. A pályázatok beküldésére 2015. október 30-ig van lehetőség.


 
 
CC BY NC SA