Jelentkezz a How to Web konferencia Startup Spotlight versenyére

Idén immár hatodszorra kerül megrendezésre a How to Web, a régió egyik legnagyobb konferenciája, és annak négynapos Startup Spotlight verseny programja, amelynek keretében 20,000 dollár pénzdíj kerül kiosztásra. A jelentkezéseket október 30-ig várják.

Idén immár hatodszorra kerül megrendezésre Bukarestben a How to Web, a régió egyik legnagyobb technológiai konferenciája. A konferencia startup versenye Startup Spotlight néven fut, amire olyan korai fázisban lévő startupok jelentkezését várják Kelet-Közép-Európából, amelyek rendelkeznek működő prototípussal és nem szereztek 500,000 dollárnál több befektetést.

A versenybe bekerülő 32 startup november 24-27-ig egy négynapos intenzív programon vesz majd részt. Az első napon szakmai mentorok készítik fel a csapatokat, akik közül a legjobb 8-nak lehetősége lesz a konferencián prezentálni a közönség és a szakmai zsűri előtt.

A versenyen összesen 20,000 dollár pénzdíj kerül kiosztásra, a résztvevőknek pedig lehetőségük lesz személyes megbeszéléseket folytatni olyan inkubátor és magvető tőke programok képviselőivel mint: Techstars, 500 Startups, Seedcamp, Startupbootcamp, Eleven, Launchub, Rockstart, StartupHighway, Hub:raum, Axel Springer Plug & Play, ProSiebenSat.1 Accelerator, Oxygen, Startup Wise Guys, Hub:raum, Growlab, 3TS, Ignite100, Execution Labs, Connect Venture.

A Startup Spotlight 2013-ban kiemelkedően, 35%-os sikerrátával teljesített, tehát minden harmadik résztvevőnek sikerült a programnak köszönhetően befektetőket találni. Erre idén is minden esély megvan, mivel több mint 60 mentor és befektető jelezte részvételét a programban.

A Startup Spotlight remek lehetőség a kezdeti fázisban lévő, befektetést kereső startupoknak. A jelentkezés határideje október 30-a, további információk a programról illetve a jelentkezés feltételeiről a Startup Spotlight honlapján olvashatóak.


 
 
CC BY NC SA