Get in the Ring: nemzetközi startup verseny Magyarországon

Az Enterprise Hungary elhozza Magyarországra a startup-ok "olimpiáját", a Get in the Ring-et. Van egy innovatív ötleted vagy már elindítottad saját vállalkozásod? Ne habozz, jelentekzz november 12-ig az év legizgalmasabb nemzetközi startup versenyére!

Az Enterprise Hungary elhozza Magyarországra a startup-ok "olimpiáját", a Get in the Ring-et, ahol a legjobbak küzdenek meg egymással a nemzetközi befektetőkért. A versenyben egy bokszmérkőzéshez hasonlóan két startup csapat egy-egy képviselője száll ringbe, ahol öt menet alatt kell meggyőzniük a zsűrit arról, hogy az ő ötletük vagy vállalkozásuk nyújtja a jobb befektetési lehetőséget.

A Get in the Ring-et 2009-es indulása óta már 80 országban rendezik meg, ez alkalommal a nemzetközi döntőnek a kolumbiai Medellin ad otthont 2016 márciusában. Idén hazánkban két helyszínen zajlik majd a küzdelem, Debrecenben és Budapesten. A debreceni forduló győztesei automatikusan bekerülnek az országos döntőbe, mely a Corvinus Egyetem aulájában kerül megrendezésre, az InCube vállalkozásfókuszú diákszervezet közreműködésével. A november 25-i budapesti döntőre több mint 25 startup-ot és közel 500 nézőt várnak a szervezők.

"A magyar döntő remek élmény volt, a regionális döntő pedig kiváló angol nyelvű kapcsolatépítési lehetőség, csak ajánlani tudjuk. Az eltelt egy évben sikerült fejlődnünk, többek között a zsűritől kapott visszajelzések alapján, és hamarosan meglesznek az első nemzetközi ügyfeleink, és kamatoztathatjuk a Get In The Ring-és kapcsolatainkat" – mondta Szekeres Péter, a tavalyi budapesti döntőben győztes, egyetemi ötletből indult Neticle ügyvezetője.

A "ötlet" és "startup" versenykategóriák nyertesei részt vehetnek az Enterprise Hungary által szervezett európai, több állomásból álló "startup körúton", melynek keretein belül nemzetközi konferenciákra, startup bemutatókra juthatnak el és megismerkedhetnek az európai startup szakma képviselőivel. A hazai "startup" kategória győztese továbbjut a 2016. január 18-án megrendezésre kerülő kelet-európai regionális összecsapásra Bulgáriában.

A Get in the Ring-re olyan csapatok jelentkezését várják, akik innovatív ötletükkel vagy 5 évnél fiatalabb startup vállalkozásukkal szeretnék megmérettetni magukat. A két hazai fordulóra már lehet jelentkezni a verseny weboldalán.


 
 
CC BY NC SA